Detalii Afacere

Suntem o agenție de turism medical bazați în Istanbul,Turcia. Echipa noastră este foarte competentă, educată la universități din străinătate și certificată de către Colegiul Medicilor. Această echipă este formată din unii dintre cei mai experimentați chirurgi din Turcia.

   Oferim servicii de Transplant de păr și Operații estetice la prețuri foarte avantajoase. Oferim unele dintre cele mai înalte standarde din industrie. Depindem de transparența și credibilitatea noastră pentru a îndeplini cerințele pacienților noștrii.

În spitalul nostru, TOATE operațiile noastre sunt supravegheate de doctori specialiști, asistați de către asistenți medicali si farmaciști pentru a prescrie cel mai potrivit tratament pentru fiecare situație. Toți angajații noștrii sunt fluenți în multe limbi ( Turcă, Arabă, Franceză, Engleză, Italiană și Spaniolă) și oferă un serviciu non-stop de asistență după intervenție.

Operația estetică este o experiență senzorială ce îndeplinește dorințele noastre emoționale pentru imaginea corpului nostru, ce se aliniază cu nevoile noastre raționale de a avea un corp frumos, atât pe dinauntru cât și pe dinafară. Când te uiți să obții corpul pe care ți-l dorești prin Operație Estetică sau Transplant de Păr, te aștepți ca doctorul tău să aibă compasiune, competență, excelență, și experiență.

Unul dintre cele mai importante elemente pentru a obține corpul perfect ce ți-l dorești este ca noi să înțelegem nevoile tale. De aceea noi muncim din greu pentru a oferi o proporție echilibrată de simpatie, expertiză, artă , și tehnologie pentru a obține cele mai înalte standarde de ingrijire medicală.

Înainte de sosire, echipa noastră este întotdeauna gata sa te sfătuiasca referitor la procedurile dorite de tine, non-stop. Doar trimite poze relevante și noi iți vom oferi sfaturi și consultanță gratuită.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Implant de par:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.