Hopi Logistcs Romania

Hopi Logistcs Romania

Detalii Afacere

ROMANIA SI RETETA UNOR PARTENERIATE DE SUCCES

2013 reprezinta anul in care grupul ceh Hopi decide sa isi extinda reprezentarea locala in zona CEE prin infiintarea companiei Hopi RO Logistics. Debutul pe piata logisticii din Romania este marcat de incheierea parteneriatului cu Procter&Gamble pentru care Hopi isi asuma operarea serviciilor logistice in Romania prin depozitul din Timisoara. De atunci, prin seriozitate si multa munca, Hopi Romania creste gradual dezvoltandu-si parteneriate si cu alte companii importante precum Dalli, Mars, Canpack, DS Smith sau Azur. In anul 2017 odata cu extinderea colaborarii cu compania Fater, Hopi Romania deschide o noua locatie in complexul Logistic Park P3 din zona Bucuresti, si ajunge la o capacitate totala de depozitare in 4 locatii de peste 50.000 de paleti. Calitatea serviciilor este dublata de eficienta si promtitudine, ceea ce a dus la volum de peste 1.500.000 de paleti manipulati anual. Solutiile complete de etichetare si reambalare vin sa completeze serviciile cu valoare adaugata oferite clientilor nostri si alaturi de transportul intern sau domestic pe care compania noastra il asigura pentru clientii sai, fac din Hopi Ro Logistics un furnizor de incredere de servicii 3PL in Romania.

EXPERIENTA SI SERVICII LOGISTICE ADAPTATE LA NEVOILE CLIENTILOR

La nivelul grupului, cu o experienta de peste 25 de ani, HOPI ofera clientilor si partenerilor sai din Europa Centrala si de Est, solutii logistice profesionale complete, de la transport pentru orice regim de cantitate si temperatura pentru segmentul FMCG, livrare FTL, LTL, servicii de depozitare complete, incluzand coordonare si manipulare de marfuri pana la depozitare, management si administrare de stocuri realizate prin sisteme de lucru performante.Prin cele 13 locatii si 450.000 de mp de spatii de depozitare operate in 5 tari din CEE (Romania, Ungaria, Slovacia, Cehia si Polonia) HOPI asigura solutii profesionale pentru segmentul FMCG, in toate regimurile de temperatura.La nivel de Grup, flota companiei de peste 1.000 vehicule (avand o capacitate individuala de transport intre 6 si 36 paleti) asigura transportul  si distributia a peste 7 milioane de paleti. In Romania, HOPI isi desfasoara activitatile de transport international si local atat prin flota proprie cat si prin parteneri contractuali selectati cu atentie.

SUSTINEM INOVATIA SI NOILE TEHNOLOGII IN LOGISTICA

Operatiunile din departamentele HOPI se bazeaza pe sisteme si tehnologii moderne, pentru scanare utilizarea unei aplicatii software dezvoltata de SAP, in care gestiunea este organizata pe loturi si date de expirare elimina posibilitatea erorii umane. In serviciile de logistica pe care le oferim, ne ghidam dupa principiile FIFO, FEFO, LEFO, conform cerintelor clientilor; toate operatiunile in depozit utilizeaza scannere wireless iar in functie de nevoi si cerinte, HOPI poate oferi o integrare avansata cu sistemul ERP al clientilor

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Hopi Logistcs Romania:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.