Detalii Afacere

Fondat de Dr. Raluca Hera în anul 2020 HERA MEDICAL INSTITUTE este o clinică privată specializată în Age Management, Ginecologie Funcțională & Estetică și Dermatologie Funcțională & Estetică.

Dr. Raluca Hera este medic primar obstetrică ginecologie, Doctor În Științe Medicale Ginecologie Funcțională și membru activ a numeroase societăți de specialitate, naționale și internaționale. Profesează de asemenea ca medic ginecolog în Zürich, Elveția.

La HERA MEDICAL INSTITUTE, obiectivul nostru este de a obține cele mai bune rezultate, de a menține sănătatea și calitatea vieții la un nivel optim și nu în ultimul rand, de a menține un aspect fizic sănătos și tânăr. Serviciile noastre se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.

Prioritatea noastră la HERA MEDICAL INSTITUTE o reprezintă siguranța și maxima confidențialitate în abordarea tuturor pacienților.

Toate tratamentele oferite sunt efectuate în clinică. Echipamentele, tehnologiile și produsele utilizate sunt de cea mai înaltă performanță și calitate.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Hera Medical Institute:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.