Fotograf nunta Brasov

Fotograf nunta Brasov

Detalii Afacere

Toate visele,  așteptările și speranțele legate de o nuntă reușită, încep si dainuiesc pentru o viata prin fotografii. Sa ai o relație deschisa și transparenta cu fotograful din ziua nuntii tale contează foarte mult. Fotograful de nunta este cel care îți poate oferi informații utile, dacă nu necesare, pe care tu ca mireasa sau ca mire nu ai cum sa le cunoști. Fiți deschiși cu noi și împărtășiți-ne toate gândurile voastre, pentru ca ziua nuntii sa fie ideala.

Despre Noi Fotograf Brasov2

Eu sunt Marius Pavel, un fotograf nunta Brasov, care pur si simplu pune mult suflet in tot ceea ce face. Mi-e greu sa scriu despre mine, nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa inchei…

In spatele fiecarui eveniment important stau eu, dar nu eu sunt protagonistul acestuia.

Voi, dragii mei, scrieti fiecare poveste minunata, iar eu doar va ajut sa o pastrati nu doar in inimi, ci si in imagini si cadre video. Este foarte important ca orice poveste frumoasa ca a voastra, sa poata sa fie impartasita ani si ani la rand.

Ce vreau sa ofer prin fotografiile de nunta sau de botez?

Bucurie, emoție, zâmbet și fericire în stare pura. Sa va amintiți când veți privi fotografiile peste un an, doi, zece, cum va simțeati și cum erați în acea perioada, când am făcut fotografiile împreună. Pentru a face asta nu este nevoie decât sa fiți deschiși fata de mine, asa cum sunt și eu fata de voi.

Fotografie De Nunta Brasov

Totusi, pentru ca pana la o intalnire vizuala, sau pana la o conversatie telefonica, poate va intrebati cine sta in spatele acestor imagini si cadre video, o sa incerc sa scriu doar cateva lucruri ce ma definesc in ceea ce fac. Imi place natura si muntele, mirosul de fan uscat. Timpul liber il petrec cu frumoasa mea sotie, cu fetita mea dulce si baietelul meu adorabil. Imi place sa ma uit la ei cum se joaca, asa imi reamintesc ca, viata este un joc mai mare.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Fotograf nunta Brasov:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.