Eurotenda Paradise

Eurotenda Paradise

Detalii Afacere

Pergolă Copertină Retractabilă  

Eurotenda Paradise este producator de Top în producția de sisteme de pergole retractabile, copertine retractabile. Compania noastră fabrica sistemul de Pergolă retractabilă metalică din aluminiu. Pentru perioada de vară vă recomandam să instalați o marchiză retractabilă electrică. Atunci când aveți de închis o terasă sau un balcon vă recomandam folia terasă transparentă confecționată sub forma de rulouri transparente.

Folie Transparentă Terasă

Cand dorești să te protejezi de zapadă și vant poți închide terasa cu rulouri transparente cu plastic transparent. Producem mai multe modele de rulouri cu folie transparentă. Rulou transparent casetat si necasetat. Folia transparentă este clară. Ruloul poate avea casetă și ghidaje laterale din aluminiu și sistem zip. Folia transparentă rezistă iarna la vant.

Prelată impermeabila cu material textil

Toate copertine și marchizele noastre sunt confecționate cu prelată impermeabilă. Materialul textil nu se decolorează la soare și este rezistent la ploaie. Cele mai bune copertine retractabile le gasești la Eurotenda. Aici vei gasi și o gama variată de marchize retractabile.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Eurotenda Paradise:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.