Eurodent Millenium Stomatologie

Eurodent Millenium Stomatologie

Detalii Afacere

De peste 20 de ani clinica stomatologică Eurodent Millenium respectă cele mai ridicate standarde în privința calitatății serviciilor medicale cât și in  domeniul siguranței actului medical." data-lang-ro="De peste 20 de ani clinica stomatologică Eurodent Millenium respectă cele mai ridicate standarde în privința calitatății serviciilor medicale cât și in  domeniul siguranței actului medical." id="isPasted" style="margin-top: 20px; padding: 0px; margin-bottom: 20px; color: rgb(255, 255, 255); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; line-height: 2;">De peste 20 de ani clinica stomatologică Eurodent Millenium respectă cele mai ridicate standarde în privința calitatății serviciilor medicale cât și in  domeniul siguranței actului medical. 

Împreună cu o echipa de colaboratori, dr. Amelia Popa va acorda tratamente personalizate respectând în primul rând calitatea actului medical. Fără durere este unul din principiile noastre. Dr. Amelia Popa este medic stomatolog specialist, cu competență în implantologie și inhalosedare în Medicina Dentară." data-lang-ro="Împreună cu o echipa de colaboratori, dr. Amelia Popa va acorda tratamente personalizate respectând în primul rând calitatea actului medical. Fără durere este unul din principiile noastre. Dr. Amelia Popa este medic stomatolog specialist, cu competență în implantologie și inhalosedare în Medicina Dentară." style="margin-top: 20px; padding: 0px; margin-bottom: 20px; color: rgb(255, 255, 255); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; line-height: 2;">Împreună cu o echipa de colaboratori, dr. Amelia Popa va acorda tratamente personalizate respectând în primul rând calitatea actului medical. Fără durere este unul din principiile noastre. Dr. Amelia Popa este medic stomatolog specialist, cu competență în implantologie și inhalosedare în Medicina Dentară. 

Colaborăm cu tehnicieni specialiști din laboratoare de tehnică dentară modernă care ne ajută să facem lucrări pe implanturi la preturi mici, lucrări din zirconiu, ceramică, fațete dentare, proteze și multe altele" data-lang-ro="Colaborăm cu tehnicieni specialiști din laboratoare de tehnică dentară modernă care ne ajută să facem lucrări pe implanturi la preturi mici, lucrări din zirconiu, ceramică, fațete dentare, proteze și multe altele" style="margin-top: 20px; padding: 0px; margin-bottom: 20px; color: rgb(255, 255, 255); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; line-height: 2;">Colaborăm cu tehnicieni specialiști din laboratoare de tehnică dentară modernă care ne ajută să facem lucrări pe implanturi la preturi mici, lucrări din zirconiu, ceramică, fațete dentare, proteze și multe altele 

In cabinetul Eurodent consultațiile sunt gratuite." data-lang-ro="In cabinetul Eurodent consultațiile sunt gratuite." style="margin-top: 20px; padding: 0px; margin-bottom: 20px; color: rgb(255, 255, 255); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; line-height: 2;">In cabinetul Eurodent consultațiile sunt gratuite.

Deoarece pentru noi dezinfectarea și sterilizarea echipamentelor, a instrumentarului cât și a întregului cabinet este extrem de importantă, echipamentele folosite în cadrul acestui proces sunt de cea mai buna calitate si performanță. Sterilizarea instrumentarului începe cu o etapa inițială de imersie intr o baie cu dezinfectant specific, baie cu ultrasunete. În faza urmatoare acesta se spală, se usucă, se impacheteaza in folii închise etanș cu markeri pentru sterilizare și se introduc in pupinel sau autoclav. " data-lang-ro="Deoarece pentru noi dezinfectarea și sterilizarea echipamentelor, a instrumentarului cât și a întregului cabinet este extrem de importantă, echipamentele folosite în cadrul acestui proces sunt de cea mai buna calitate si performanță. Sterilizarea instrumentarului începe cu o etapa inițială de imersie intr o baie cu dezinfectant specific, baie cu ultrasunete. În faza urmatoare acesta se spală, se usucă, se impacheteaza in folii închise etanș cu markeri pentru sterilizare și se introduc in pupinel sau autoclav. " style="margin-top: 20px; padding: 0px; margin-bottom: 20px; color: rgb(255, 255, 255); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; line-height: 2;">Deoarece pentru noi dezinfectarea și sterilizarea echipamentelor, a instrumentarului cât și a întregului cabinet este extrem de importantă, echipamentele folosite în cadrul acestui proces sunt de cea mai buna calitate si performanță. Sterilizarea instrumentarului începe cu o etapa inițială de imersie intr o baie cu dezinfectant specific, baie cu ultrasunete. În faza urmatoare acesta se spală, se usucă, se impacheteaza in folii închise etanș cu markeri pentru sterilizare și se introduc in pupinel sau autoclav. 

Aparatele sunt verificate periodic, monitorizate prin teste efectuate zilnic și alte teste lunare. Suprafețele sunt decontaminate folosind substanțe bactericide, fungicide, virucide active (active pe virusul HIV, hepatita B si C, herpes) precum si tuberculocide. Toate aceste măsuri de decontaminare conduc cu certitudine la înlăturarea oricăror suspiciuni privind riscurile de îmbolnăvire în cabinet." data-lang-ro="Aparatele sunt verificate periodic, monitorizate prin teste efectuate zilnic și alte teste lunare. Suprafețele sunt decontaminate folosind substanțe bactericide, fungicide, virucide active (active pe virusul HIV, hepatita B si C, herpes) precum si tuberculocide. Toate aceste măsuri de decontaminare conduc cu certitudine la înlăturarea oricăror suspiciuni privind riscurile de îmbolnăvire în cabinet." style="margin-top: 20px; padding: 0px; margin-bottom: 20px; color: rgb(255, 255, 255); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; line-height: 2;">Aparatele sunt verificate periodic, monitorizate prin teste efectuate zilnic și alte teste lunare. Suprafețele sunt decontaminate folosind substanțe bactericide, fungicide, virucide active (active pe virusul HIV, hepatita B si C, herpes) precum si tuberculocide. Toate aceste măsuri de decontaminare conduc cu certitudine la înlăturarea oricăror suspiciuni privind riscurile de îmbolnăvire în cabinet.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Eurodent Millenium Stomatologie:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.