DON MEN - Magazin online haine pentru barbati

DON MEN - Magazin online haine pentru barbati

Detalii Afacere

DON-MEN este un magazin online cu IMBRACAMINTE CASUAL SI ELEGANTA PENTRU BARBATI. Haine in pas cu moda, la preturi accesibile, create special pentru barbatul modern!

Adira Labels SRL este o companie textila, din Romania, cu o experienta de 15 ani, care produce si comercializeaza en gros si en detail haine pentru barbati.

Compania (PRODUCATOR SI DISTRIBUITOR UNIC) isi vinde produsele sub brand-ul propriu - DON, si ofera clientilor sai o linie completa de costume, pantaloni, camasi, sacouri, jachete, paltoane, jeans, tricouri, incaltaminte si accesorii.

In aprilie 2014, compania a lansat in Romania brandul DON, initial exclusiv online, prin site-ul www.don-men.com, si a cunoscut o crestere semnificativa, brandul fiind promovat de cele mai importante posturi de televiziune in emisiunile de maxima audienta si de numeroase vedete din showbiz.

Datorita numeroaselor cereri, brandul DON este acum comercializat si in sistem en gros, doar pentru magazinele fizice din Romania si din strainatate. Adira Labels SRL ofera clientilor sai tot suportul necesar pentru promovarea brandului DON, precum si numeroase beneficii la achizitionarea produselor sale. Toate produsele DON sunt fabricate in Istanbul, Turcia.

DON MEN comercializeaza haine pentru barbati ENGROS, incluzand aici o gama completa de articole vestimentare, incaltaminte si accesorii pentru barbati.Croiala produselor este slim fit, iar materialele folosite sunt de cea mai buna calitate.Toate produsele sunt in stoc si comenzile EN GROS sunt onorate imediat.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru DON MEN - Magazin online haine pentru barbati:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.