Depozit Panouri Sandwich Termoizolante

Depozit Panouri Sandwich Termoizolante

Detalii Afacere

E timpul sa alegi servicii si produse de calitate.

Panoterm Import Export SRL va pune la dispozitie produse profesionale, constand in panouri sandwich termoizolante si accesorii, pentru constructia de hale industriale.

Preturile competitive si calitatea produselor, la care se adauga promptitudinea serviciilor Panoterm, au condus la dezvoltarea afacerii si a extinderii capacitatilor noastre operationale.

Obiectivul nostru este sa oferim cel mai bun pret/calitate din piata, oricand si oriunde, astfel incat sa ne fidelizam si extindem continuu portofoliul de clienti. Experienta, specializarea pe acest domeniu si cantitatile en-gros comercializate an de an, ne ofera un real avantaj competitiv in fata concurentei.

Printre produsele comercializate de noi enumeram: panouri sandwich termoizolante cu spuma poliuretanica, cu spuma poliizocianurata sau cu vata minerala, tabla cutata, profile zincate Z, C, U, Sigma, flashinguri de inchidere din tabla zincata si prevopsita, accesorii de montaj, profile din PVC alimentar pentru industria alimentara (coltare si plinte), luminatoare din policarbonat, trape de fum, usi si porti industriale, etc.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Depozit Panouri Sandwich Termoizolante:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.