DENTAL PREMIER - High Tech Dentistry® - Implant dentar Bucuresti

DENTAL PREMIER - High Tech Dentistry® - Implant dentar Bucuresti

Detalii Afacere

Specialistii din clinica noastra au experienta necesara pentru a trata pacientii cu rigurozitate si profesionalism.

CENTRU DE EXCELENŢĂ DENTSPLY SIRONA – Liderul Mondial în Tehnologie Dentară!

Clinica noastra indeplineste cele mai inalte standarde internationale, detinand Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona, liderul mondial in tehnologie dentara! Astfel, medicii nostri specialisti sunt in masura sa ofere consultanta la cel mai inalt nivel profesional, iar pacientii beneficiaza exclusiv de cele mai noi si moderne tehnologii «High Tech Dentistry»!

Medici cu certificări internaţionale prestigioase de peste 10 ani!

Medicii nostri s-au specializat la cursuri internationale prestigioase in S.U.A., Germania, Franta, Anglia, Italia, Grecia, Ungaria, Austria, Spania, Monaco, Egipt, Polonia etc, si continua sa o faca prin participarea permanenta la noi cursuri si conferinte in tara si strainatate.

Expertii nostri in implantologie si chirurgie dento-alveolara au primit Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent, fiind unii dintre cei mai apreciati specialisti din Romania pentru restaurari dentare cu sistemul DINŢI INTR-O ZI – IMPLANTURI + LUCRARE FIXĂ ÎN 24H!

Mentinem contactul permanent cu noutatile din domeniu prin participarea la congrese, simpozioane, workshop-uri, literatura de specialitate care ne permit gasirea unor solutii in cele mai dificile cazuri, chiar si in cele fara speranta.

Peste 11700 de pacienţi, peste 2500 reabilitări totale şi peste 19200 de implanturi inserate cu succes

De-a lungul timpului am castigat increderea pacientilor nostri prin tratamente neinvazive, utilizand cele mai minutioase tehnici, totul desfasurandu-se in conditii sigure, aseptice si folosind metode de sterilizare conform normelor europene.

In ultimii ani am redat cu succes zambetul a peste 11700 de pacienti, dintre care peste 2500 de cazuri de reabilitari dentare totale la mandibula si maxilar (implanturi si dinti ficsi in 24h) si peste 19200 de implanturi dentare inserate cu succes.

Experienta noastra si dialogul constructiv cu pacientii sunt garantia succesului nostru comun!

Faptul ca reusim sa schimbam viata pacientilor nostri in bine si sa le oferim un motiv in plus sa zambeasca, este cea mai frumoasa parte a meseriei noastre.

Clinica stomatologica Bucuresti

Recenzii

15 Noiembrie 2019 O Părere Excelentă scrisă de :

probabil una dintre cele mai bune clinici stomatologice din romania. aveam nevoie de mai multe implanturi dentare, imi era foarte teama de dentist, insa pana la urma m-au convins ca nu o sa ma doara nimic. si chiar nu m-a durut absolut nimic. trebuie sa treceti pragul acestei clinici ca sa intelegeti ceea ce vreau sa spun. totul este de ultima generatie, este destul de greu sa faci o programare pentru operatie, trebuie stabilit totul din avans. dar cu rabdare se poate si merita. recomand!

Scrie o Recenzie pentru DENTAL PREMIER - High Tech Dentistry® - Implant dentar Bucuresti:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.