Consumabile, instrumentar, materiale si echipamente stomatologice

Consumabile, instrumentar, materiale si echipamente stomatologice

Detalii Afacere

Dentex Trading este unul dintre primii 5 distribuitori de pe piata locala de echipamente si consumabile stomatologice. Cu un portofoliu ce cuprinde 9000 de produse, consumabile si echipamente stomatologice de la peste 150 de furnizori - compania constituie un veritabil One Stop Shop pentru medicii stomatologii si tehnicienii dentari din Romania. Principalul canal de distributie este format din cabinetele medicale individuale deservite de agenti vanzari locali la care se adauga magazinul on-line www.dentex.ro, redistribuitorii si magazinul propriu de tip showroom prezent in Bucuresti, Str. Vatra Luminoasa 47 Sector 2.

Compania Dentex a fost infiintata in anul 2004 ca furnizor de echipamente cabinet dentar si laborator tehnica dentara, iar in anul 2006 ne-am extins activitatea si pentru consumabile dentare.

In acest moment dentex.ro ofera gama larga de materiale si consumabile dentare, cum ar fi: consumabile si materiale cabinet, laborator, chirurgie cat si produse pentru dezinfectie si sterilizare. Totodata, oferim clientilor asistenta tehnica de specialitate si consiliere pentru toate produsele comercializate, montaj si punere in functiune unit stomatologic.

Echipa Dentex este formata din 84 angajati activi la nivel national cuprinzand 15 medici implicati in dezvoltatarea portofoliului si testarea gamei de produse.

Dentex este unic distribuitor al unor branduri cu renume international in industria stomatologica, printre care mentionam:

Itena: material de amprentare de inalta precizie, ciment reparator endodontic bioceramic cu plasticitate ridicata, ciment pe baza de epoxi-amina pentru obturarea permanenta a canalelor radiculare, gel oral dezvoltat cu ingrediente naturale, kit-uri profesional de albire dentara

Olident: seturi de instrumente pentru lucrari estetice, material compozit standard si fluid, sistem de lipire monocomponent, compozit autoadeziv cu polimerizare duala pentru cimentarea finala a coroanelor, ciment semi-permanent fara aderenta chimica, material de amprentare, lac translucid unic din grupa de profilaxie, instrumente si freze diamantate

Osstem: instrumentar dentar, bonturi implant, implanturi dentare si kit-uri implant, truse chirurgicale dentare, produse aditie osoasa

BlueTech: autoclav, turbine, consumabile cabinet stomatologic (manusi nitril, botosi si bonete protectie), unit stomatologic personalizabil

Produits Dentaires: pipete plastic, ace flexibile irigare, ciment provizoriu si definitiv, pasta hidroxid de calciu, instrumente pentru material de restaurare, material fotopolimerizabil, tablete efervescente apa de gura, inele de marcare instrumente, ata dentara, vaselina pentru aplicatii dentare, etc.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Consumabile, instrumentar, materiale si echipamente stomatologice:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.