Consultanță în afaceri Trust Engagement Consulting

Consultanță în afaceri Trust Engagement Consulting

Detalii Afacere

Societatea TRUST ENGAGEMENT CONSULTING S.R.L. este casa consultanților axați pe dezvoltarea continuă, dornici de a-i ajuta pe ceilalți și pe ei înșiși de a-și depăși limitele, de a încerca lucruri noi și de a se implica întru totul pentru succesul garantat.

Noi  suntem  alături  ca  echipă  de  clienții  TEC,  24/7  pentru  a  le  asculta problemele, a găsi soluții optime, diagnosticând stadiul afacerii acestora, pentru a prescrie rețeta justă și, totodată, pentru a pregăti produsele și serviciile cele mai potrivite pentru ca business-ul clienților să se pună pe picioare și să devină treptat  imun la piața concurențială.

Cele mai potrivite soluții în materie de management, HR, juridic, marketing și vânzări.

VIZIUNE

Dezvoltarea continuă, implementarea celor mai potrivite strategii și depășirea limitelor sunt principiile cele mai de preț ale companiei noastre, adăugând aici  profesionalismul,  eficiența  și  corectitutidea  față de angajați, clienți și parteneri deopotrivă.

Alături  de  toate  acestea,  TRUST  dorește  să asigure mediul propice pentru formarea unei comunități ce are curajul să încerce și dorința să atingă succesul.

 

MISIUNEA

  1. Asigurarea celor mai calitative servicii și produse și diversificarea acestora continuă prin aplicarea de noi strategii   și  tehnici, totul pentru a asigura succesul clienților noștri.

  2. Crearea unei comunități dedicată clienților TEC, deschisă pe plan internațional, asigurând noi oportunități pe piață prin negociere, conferințe, întâlniri business, târguri și nu numai.

  3. Dezvoltarea unei echipe de profesioniști prin asigurarea învățării continue și creșterea numărului de consultanți TEC raportat la gradul de necesitate avut de clienți și gradul de deschidere pe piață.

  4. Fundamentarea brandului TEC prin crearea unei imagini originale pe piață, asigurând atât o creștere organică cât și pe baza strategiilor de marketing aplicate, asigurând cunoașterea serviciilor și produselor comercializate pe plan internațional.

 

PUNCTE CHEIE

 

FLEXIBILITATE ȘI EFICIENȚĂ

    Timpul este poate cel mai important factor, motiv pentru care consultanții noștri sunt alături clienților 24/7 pentru a simplifica procedura de înființare și mai apoi prin posibilitatea de a trimite documentele online (nu sunt necesare drumuri în plus), totul putând fi rezolvat din confortul casei.

 

SIGURANȚĂ ȘI  STABILITATE

       Consultanții noștri bine pregătiți se asigură de realizarea procedurii în mod metodic pentru a evita orice risc de întârziere, apariția unor situații neprevăzute, asigurând totodată consultanță pe mai departe.

 

 RAPIDITATE ȘI IMPLICARE ÎN MEDIUL ONLINE

         Tot ceea ce au clienții de făcut este să încarce actele de identitate ale acționarilor/asociaților, documentul ce atestă proprietatea/dreptul de folosință asupra proprietății și să semneze contractul de prestări servicii iar în rest ne ocup noi. Suntem la un click distanță.

CREATIVITATE ȘI  CURAJ 

        Unul dintre atuurile ce ne diferențiază de concurență este pregătirea consultanților noștri în domeniul artei. Pasionați de implicarea și ducerea la îndeplinire a provocărilor, și dornici și utilizarea unor concepte creative, echipa TRUST se asigură că duce serviciile și produsele comercializate la nivel de artă.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Consultanță în afaceri Trust Engagement Consulting:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.