Cloudbase Scoala ta de parapanta

Cloudbase Scoala ta de parapanta

Detalii Afacere

Școala de zbor cu parapanta Cloudbase s-a născut în 2007 la Sibiu, din pasiune pentru zborul cu parapanta și din dorința de a-l împărtăși cât mai bine posibil. Am avut ca motor necesitatea firească a unui cadru organizat în care să se poată învăța și practica acest vis frumos- zborul în perfectă armonie și siguranță.

Școala de zbor cu parapanta Cloudbase organizează cursuri de zbor cu parapanta, ce cuprind o parte teoretică și una practică. Toate acestea sunt asigurate de un pilot instructor de parapantă licențiat și recunoscut în cadrul AZLR ( Asociația de Zbor Liber din România).

Îți oferă posibilitatea de a gusta din plăcerea zborului, zborul în tandem cu parapanta fiind modul cel mai sigur și simplu în care  puteți încerca pentru prima data această plăcere.

Avem mai multe locații în jurul Sibiului de unde putem efectua zboruri în tandem cu parapanta. Zona Păltiniș unde decolarea este la o altitudine de 1100 m, sau dacă vântul nu este favorabil ca direcție pentru zona Păltiniș, avem posibilitatea de a decola cu ajutorul mosorului în zona Gura Râului sau Cisnădie.

Site oficial: https://cloudbase.ro

Saltul cu parapanta este pentru curajoși!

Urmărește-ne pe Facebook.

Alătura-te școlii de zbor cu parapanta Cloudbase pentru a gusta din acea experiență unică: de a zbura liber.

După noi exista doua categorii de oameni: care au zburat și care nu au zburat cu parapanta. Trebuie să încerci măcar o data în viață.

Echipa Cloudbase - școala de parapantă este aici să te încurajeze!

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Cloudbase Scoala ta de parapanta:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.