Clinica Germandent - Implant Dentar Ieftin in Bucuresti

Clinica Germandent - Implant Dentar Ieftin in Bucuresti

Detalii Afacere

Acum 20 de ani, cand dr. Brandusa Radici a infiintat Germandent, am pornit impreuna o activitate in idea de a oferi cele mai bune servicii pacientilor cu probleme stomatologice.

In acest sens au fost achizitionate toate aparatele necesare, instumentarul specific, materialele consumabile de ultima generatie si cu perseverenta si profesionalism s-a constituit o echipa medicala capabila sa acopere majoritatea serviciilor necesare pacientilor.

Avand in vedere obiectivul nostru, acela de a trata pacientul ca un tot unitar, tinand cont de afectiunile cornice sau acute ale acestuia, avem in prezent posibilitatea de a oferi pacientului un tratament individualizat si complet.

Clip video: https://www.youtube.com/shorts/JqHVFufRoAU

Serviciile medicale realizate in cadrul Germandent, acopera toate domeniile stomatologiei respectiv: protetica, implantologie, profilaxie, ortodontie, endodontie, pedodontie, parodontologie.

Serviciile oferite de Germandent se adreseaza tuturor varstelor, incepand cu eruptia primilor dinti in copilarie, elevi si studenti, pentru care se aplica o  reducere a tarifelor de 30% , continuand cu persoanele adulte si incheind cu persoanele varstnice avand si aici un discount de 30% pentru pensionari.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Clinica Germandent - Implant Dentar Ieftin in Bucuresti:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.