Marin Aostacioaie - Auditor energetic Botosani, realizare certificat energetic

Marin Aostacioaie - Auditor energetic Botosani, realizare certificat energetic

Detalii Afacere

Vinzi, inchiriezi sau intabulezi o locuinta? Atunci ai nevoie de un certificat energetic. Ai nevoie de un certificat energetic in unul din județele: Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui? Obtine-l rapid si ieftin in 3 pasi simpli.  Urmeaza cei 3 pasi explicati mai jos, si o sa primesti un certificat energetic de la auditorul energetic autorizat, într-un interval de timp cuprins între 12 - 48 de ore.

  1. Ne contactezi pentru a afla ce documente sunt necesare și pentru a programa întâlnirea cu Auditorul.
  2. Ne întâlnim pentru a prelua documentele. 
  3. Primesti certificatul și documentația însoțitoare, în formă tipărită iar la cerere și în formă electronică scanată, pe CD/ DVD.
 DE CE SĂ COLABORĂM PENTRU AUDIT ENERGETIC ?PENTRU CĂ SUNT AUDITOR ENERGETIC, AM EXPERIENȚĂ, SERIOZITATE, PROMPTITUDINE ȘI PREȚURI MICI. SUNĂ-MĂ ȘI O SĂ TE CONVINGI.

Botosani - Obtinere certificate energetice, realizare audit energetic, intocmire certificat energetic BotosaniDe-a lungul anilor, am reusit sa ofer clientilor mei calitate și proptitudine astfel încât NICIODATĂ NU AM DEPĂȘIT TERMENUL fixat de client.

www.Certificat-Energetic-Botosani.ro a fost creat ca sa scurteze drumul tau catre audit energetic si  certificate energetice. Experienta si munca m-au ajutat sa mentinem un echilibru intre calitate si pret, dar si sa predam certificatele de performanta energetica in termenul dorit de solicitant.

În prezent, am facut audit energetic si certificate energetice la multe tipuri de cladiri (apartamente, blocuri de apartamente, locuințe unifamiliale, clădiri de birouri, spatii comerciale, spitale, hale industriale, clădiri administrative) si am peste 80 de colaboratori din domeniile juridic (avocati, notari), imobiliar (dezvoltatori, agentii), bancar (creditul prin programul „Prima casa”), constructii (arhitecti, birouri de proiectare, firme de executie) si institutii publice din judetele Botosani, Iasi, Suceava, Neamt.

Pentru ca sunt auditor energetic folosesc Software-ul (programul de calculator) utilizat pentru elaborarea Certificatului Energeticeste AllEnergy Aparatamente Pack 1.1 pentru apartamente, și AllEnergy v8.0 Clădiri pentru alte obiective decât apartament în bloc de apartamente. Aceste programe sunt elaborate de o echipă a firmei de software Alghorithm+ în colaborare cu o echipă de specialiști de la I.P.C.T. și Universitatea București și sunt validate de către comisia de validare INCERC.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Marin Aostacioaie - Auditor energetic Botosani, realizare certificat energetic:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.