Centrul Medical Halmasan

Centrul Medical Halmasan

Detalii Afacere

Centrul Medical Halmasan, situat în inima Cluj-Napoca, pe Strada Cardinal Iuliu Hossu 57, este o oază de îngrijire medicală de înaltă calitate. Această clinică de încredere oferă o gamă variată de servicii medicale esențiale pentru a satisface nevoile și preocupările pacienților săi. Cu un accent deosebit pe sănătatea femeilor și pe îngrijirea copiilor, Centrul Medical Halmasan adună sub același acoperiș un grup de medici de top în diferite specializări pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate.

Una dintre specializările-cheie ale acestei clinici este obstetrica și ginecologia. Aici, paciențele beneficiază de expertiza medicilor precum Dr. Ciprian Hălmăgean, Dr. Daisa Delia, Dr. Petru Hălmăgean și Dr. Gabriela Vasile, medici primari cu experiență în domeniul obstetricii și ginecologiei, care oferă îngrijire personalizată și consultații atente pentru sănătatea femeilor. Centrul pune de asemenea un accent deosebit pe depistarea precoce și prevenirea cancerului de col uterin, contribuind astfel la protejarea sănătății femeilor.

Pentru cei mici, Centrul Medical Halmasan oferă servicii de pediatrie și chirurgie pediatrică de cea mai înaltă calitate. Dr. Adrian Surd, Dr. Bogdan Amza și Dr. Gocan Horatiu sunt medici primari cu experiență în domeniul pediatriei și chirurgiei pediatrică, asigurând astfel îngrijirea adecvată a copiilor și a nou-născuților.

În plus, clinica dispune și de specialiști în endocrinologie, precum Dr. Constantin Liviu, care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor legate de sistemul endocrin, inclusiv diabetul zaharat și problemele de nutriție. De asemenea, Centrul Medical Halmasan oferă servicii de urologie, asigurate de un medic primar specializat în acest domeniu.

Echipa medicală de la Centrul Medical Halmasan este compusă din medici de top, cu o vastă experiență în domeniile lor de specialitate, și este dedicată sănătății și binele pacienților. Cu un accent puternic pe calitatea serviciilor medicale și pe protejarea sănătății femeilor, copiilor și a tuturor pacienților, această clinică este o alegere excelentă pentru cei care caută îngrijire medicală de încredere în Cluj-Napoca.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Centrul Medical Halmasan:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.