Centrul de Ozonoterapie Celedonis

Centrul de Ozonoterapie Celedonis

Detalii Afacere

Ozonoterapia este o terapie revolutionara ce actioneaza garantat in tratarea numeroaselor afectiuni ale sanatatii, precum cele reumatologice, neurologice, postraumatice, ale vaselor de sange, ale tubului digestiv, oftalmologice, dermatologice, si multe altele. 

Terapia cu ozon presupune imbogatirea sangelui si a celulelor cu un amestec de oxigen si ozon, avand un efect extraordinar asupra sanatatii.

Primul medic din Brasov care a efectuat cu mare succes toate procedurile de ozonoterapie si tratamentul cu plasma, Dr. Maria Dragomir, poate veni in ajutorul dumneavoastra in ameliorarea si vindecarea problemelor de sanatate!

Iar datorita beneficiilor majore pe care le-au obtinut pacientii tratati de Dr. Maria Dragomir, Centrul de Ozonoterapie Celedonis a constituit un model dupa care ulterior s-au dezvoltat si alte centre de ozonoterapie in Brasov.

Ozonoterapia este leac pentru  zeci de afectiuni și garantia dumneavoastra in recuperarea fericirii, a starii de bine si a activitatilor pe care le iubiti.

Va asteptam!

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Centrul de Ozonoterapie Celedonis:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.