Băcănia Două Surori, din sectorul 2 din București

Băcănia Două Surori, din sectorul 2 din București

Detalii Afacere

Aflată pe Șoseaua Iancului nr. 60, Băcănia Două Surori surprinde plăcut prin varietatea produselor, precum şi calitatea acestora. Respectându-şi numele, business-ul este deținut de Două Surori: Laura Buțincu și Geanina Dumitrescu; magazinul comercializează mai multe branduri de familie autohtone, românești, dar și mărci internaționale de produse BIO.

Caracteristica deosebită a acestei băcănii este că are și un brand propriu, Două Surori, care aduce  pe piaţă dulceță, siropuri, murături și zacuscă artizanală, din ingrediente naturale, fără conservanți sau coloranți. De fapt, povestea celor două surori începe chiar cu producția de dulceață, acesta fiind cu siguranță cel mai apreciat produs din băcănie.

Afacerea de familie a pornit în online și apoi, în 2019 s-a extins și în offline, când s-a deschis băcănia fizică. În prezent, băcănia se găseşte pe Şoseaua Iancului nr. 60, din sectorul 2 al Capitalei. Produsele sunt alese cu grijă, din mai multe regiuni ale țării – telemea de Sibiu, miere din Delta Dunării, cașcaval din Horodnic, pui din Mihăilești. În general, băcănia se axează tot pe produsele unor business-uri de familie, încurajând consumul de produse locale și oferind un sprijin micilor întreprinzători.

Dragostea pentru produse naturale a venit chiar din producția proprie de dulceță a Două Surori, care a fost atât de apreciată, încât le-a încurajat pe Laura și Geanina să creeze și mai multe delicatese, siropuri, zacuscă şi murături. Românii nu au uitat gustul produselor de altădată, al alimentelor tradiționale, din ingrediente naturale, iar Două Surori şi-a propus să aducă savoarea şi prospeţimea produselor de băcănie artizanală în cămara gospodarilor şi bucătăriile pofticioşilor.

Cele mai apreciate produsele marca Două Surori sunt pelteaua și dulceața de gutui, dulceața de cireșe amare, dulceața de trandafiri, dulceața de ardei iute, dulceața de piersici, dulceața de mure, dulceața de afine de pădure, dulceața de cireșe cu mentă, dulceața de caise, dulceața de căpșuni. Siropurile Două Surori aduc o experienţă aparte, fiind făcute din felurite ingrediente deosebite – sirop din petale de trandafiri, sirop din floare de păpădie, sirop de vișine, sirop din floare de soc, sirop din muguri de brad, sirop de cătină cu miere. Nu în ultimul rând, zacusca și murăturile Două Surori sunt produse foarte apreciate de către clienți. Toate sunt rodul dragostei faţă de gustul delicios al naturii, fiind produse cu multă trudă, pricepere şi pasiune.

Băcănia din sectorul 2 mai are o caracteristică specială: oaspeții pot găsi aici și produse pentru diete speciale – fără gluten, fără zahăr, produse pentru copii, produse de post sau vegane. Produsele pot fi comandate și online de pe site-ul https://bacania.douasurori.ro/.

Business-urile de familie încep și în România să prindă aripi, ceea ce este un lucru minunat. Iată o afacere de succes, începută de la 0, cu șanse de dezvoltare excelente, ce satisfac o nevoie tot mai puternică în piaţă.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Băcănia Două Surori, din sectorul 2 din București:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.