Administrare Resurse Umane

Administrare Resurse Umane

Detalii Afacere

Trading Resurse Umane este o companie romaneasca, independenta, specializata in servicii de audit resurse umane, consultanta resurse umane, implementare proceduri de lucru, consultant in management in aria de procedure, structure, legislatia muncii, externalizare servicii de resurse umane, salarizare, recrutare si plasare forta de munca.

Oferim servicii personalizate si asistenta intreprinderilor mici si mijlocii, antreprenorilor, diverselor tipuri de solicitanti si solicitari legate de domeniul nostru de activitate.

Structura este formata din  profesionisti cu dorinta de perfectionare continua.Suntem aproape de clientii nostri si intotdeauna gasim solutii personalizate fiecaruia in parte.Suntem partenerii clientilor nostri si  le acordam suportul necesar in business pentru a desfasura activitati legale si profitabile.

Consultantii in domeniul resurselor umane, va ofera:

In  cadrul  Trading Resurse Umane  am dezvoltat mecanismele necesare de auditare a unei companii din punct de vedere al: structurii, climatului la nivel de companie si nivel de departament, disfunctiile la nivelul managementului si ale  angajatilor, stabilind directii clare de actiune, definind structura si relatiile structurale.

Consultanta in resurse umaneExternalizare administrare personalExternalizare salarizareServicii  personalizate de resurse umaneRecrutare personalRecrutare personalizataRecrutare cu beneficii pentru angajatori si angajati

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Administrare Resurse Umane:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.