Vrei sa calatoresti in Maroc, iata ce trebuie sa ei cu tine

  • Marţi, 15 Iunie 2021
  • Turism
Vrei sa calatoresti in Maroc, iata ce trebuie sa ei cu tine Vrei sa calatoresti in Maroc, iata ce trebuie sa ei cu tine

Marocul este unul dintre cele mai frumoase și incitante locuri în care puteți călători, dar ar putea fi dificil să știți ce să împachetați. Deși este plăcut pentru occidentali, este încă o țară conservatoare și este important să rețineți acest lucru pentru a rămâne respectuos în timp ce călătoriți prin țară. Iată lucrurile esențiale pe care trebuie să le împachetați pentru călătoria dvs. în Maroc.

Dacă intenționați o călătorie în Maroc, cea mai bună perioadă a anului pentru a face acest lucru este în primăvara dintre lunile martie și mai. În acest fel vei simti căldura intensă a verii, dar vei putea să te bucuri de vreme caldă în timp ce faci turism.

Uneori poate fi greu să planificați ce să purtați într-o țară conservatoare. Este întotdeauna mai bine să fii foarte precaut, deoarece unele țări și chiar zone din țări pot varia. Este întotdeauna mai bine să fii excesiv de precaut și să eviți șansa unei atenții nedorite sau a provocării unei infracțiuni neintenționate.

În timp ce călătoriți în Maroc, cel mai bine este să vă țineți umerii și genunchii acoperiți. Ca femeie, nu vi se cere să purtați batic, dar purtarea uneia vă va ajuta să preveniți orice atenție nedorită.

În timpul ambalării, există câteva articole pe care trebuie să le împachetați absolut.

Pălărie de soare - alegeți o pălărie cu boruri largi pentru a vă menține soarele afară. Încercați să vă asigurați că nu este prea gros și nu vă va face să vă încălziți incomod. Desigur, asigurați-vă că aduceți și ochelari de soare.

Eșarfă ușoară - aceasta este perfectă pentru a vă acoperi capul, umerii și pieptul atunci când este necesar. Aceasta este, de asemenea, o șansă de a vă arăta stilul personal!

Sandale - aduceți cu siguranță sandale confortabile de mers, deoarece veți merge mult. Asigurați-vă că sunt suportive și respirabile.

Geantă de zi - aduceți o geantă de zi pentru a vă păstra în permanență persoana, care se pot potrivi tot ceea ce aveți nevoie fără a fi prea voluminoși.

Bluză cu mânecă lungă - alegeți un material subțire și moale care să vă permită să acoperiți și să vă păstrați umerii și pieptul acoperite.

Kimono - un kimono este perfect pentru stratificare și păstrarea aspectului tău conservator, dar totuși elegant. Sunt foarte ușor de depozitat.

Rochie Maxi - aduceți o rochie maxi sau două ușoare și fără efort. Culorile solide sunt excelente pentru amestecare și potrivire.

Pantaloni fluvi - aceștia sunt perfecți, deoarece sunt modesti, dar totuși confortabili și eleganți.

Costum de baie - multe hoteluri din Marakech oferă piscine superbe. Deoarece sunt de obicei private, două piese, cum ar fi bikini-urile, sunt de obicei în regulă, dar aduceți un costum dintr-o singură piesă ca rezervă, doar in cazul.