Vedete care si-au pierdut toti bani

Vedete care si-au pierdut toti bani Vedete care si-au pierdut toti bani

Lauryn Hill

Lauryn Hill a devenit faimoasă și aclamată la vârsta de 21 de ani, a vândut aproximativ 8 milioane de exemplare cu singurul ei album de studio solo The miseducation of Lauryn Hill. La scurt timp după ce a câștigat un premiu Grammy, a renunțat la ochii publicului, nemulțumită de industria muzicală și presată de faimă.

În 2012, ea a pledat vinovată de evaziune fiscală și a executat o pedeapsă de 3 luni în închisoare. A datorat aproximativ 1 milion de dolari pe veniturile obținute în timpul carierei sale. În timpul petrecut în închisoare, ea și-a rambursat datoria. De asemenea, trebuia să lanseze un nou album, dar încă așteptăm.

Mike Tyson

Cine ar fi ghicit că un bărbat cu un tatuaj de față era prost în gestionarea banilor? Aparent, el este unul dintre cei mai răi de pe această listă, de fapt, și-a cheltuit toată averea pe excese de modă. Aici câteva lucruri și-a cheltuit averea de 300 de milioane de dolari pe Roll Royce's, Harleys, Ferraris, un Bathtu de aur de 2,2 milioane de dolari și tigri din Bengal.

Da, ai citit bine, avea 3 tigri bengali albi care costă sute de mii de cumpărat și aproape 1.500 de dolari pe zi de hrănit. După toate aceste cheltuieli nebunești, a făcut faliment în 2003, datorând IRS 10 milioane de dolari. Tyson a petrecut chiar și 3 ani în închisoare sub acuzații de viol, pe care le-a negat în repetate rânduri.

Kevin Bacon și Kyra Sedgwick

Unul dintre personajele principale ale crizei financiare din 2008 a fost fără îndoială, Bernie Madoff.

A înșelat milioane de dolari de la mulți oameni, dar Bacon și soția lui erau doi dintre cei mai înalți clienți ai săi. nu au dezvăluit cât au pierdut, dar era clar că majoritatea economiilor lor. În timp ce au pierdut aproape totul pentru că au avut încredere într-un om fraudulos, trebuie să se fi simțit mai bine atunci când Madoff a fost condamnat la 150 de ani de închisoare.

Wesley Snipes

Wesley Snipes este un alt jailbird de pe lista noastră, el este unul dintre cei mai de seamă inculpați de evaziune fiscală criminală din istoria modernă. Nu numai că nu a plătit taxe timp de câțiva ani, dar a fost taxat și pentru fraudarea guvernului și depunerea de declarații false.

În 2006, a depus o declarație declarând că este un extraterestru; ce tip amuzant! În timp ce a fost achitat pentru conspirație pentru fraudarea SUA, el a fost condamnat pentru nedepunerea acuzațiilor. Apoi a fost condamnat la 3 ani de închisoare și a fost eliberat în 2013.

Kim Basinger

Kim Basinger și-a luat partea din deciziile financiare slabe; în 1989, ea a cumpărat întregul oraș Braselton din Georgia pentru 20 de milioane de dolari, cu proiectul de a-l transforma într-o atracție turistică. Pe baza faptului că era un oraș total nesemnificativ și necunoscut, planul ei a eșuat și a trebuit să vândă cea mai mare parte a orașului.

De asemenea, a trebuit să plătească o companie de producție de film care a dat-o în judecată pentru că nu și-a onorat angajamentul verbal de a juca în filmul „Boxing Helena”. Imaginați-vă că ați renunțat la slujbă și vă costă 9 milioane de dolari, asta a fost Kim pentru a plăti companiei. După sentință, ea a depus falimentul, a făcut apel la caz și s-a stabilit pentru o sumă mai mică de 3,8 milioane de dolari.