Unde să bei cel mai bun ceai in Londra

Unde să bei cel mai bun ceai in Londra Unde să bei cel mai bun ceai in Londra

Există cu adevărat un motiv pentru care atât de mulți oameni se gândesc imediat la ceaiul de după-amiază când se gândesc la Londra. 

Aceste experiențe decadente sunt unice și nu trebuie ratate mai ales dacă vizitați Londra pentru prima dată. În timp ce ceaiul tradițional de după-amiază este o experiență minunată, puteți încerca și câteva noi variante moderne. 

Iată câteva dintre cele mai bune locuri pentru a experimenta ceaiul de după-amiază în Londra.

Ritz Londra

Dacă vă place ideea de a savura un ceai într-un loc care are un somelier certificat de ceai care călătorește în lume pentru a găsi cel mai bun ceai disponibil pe pământ, atunci acesta este locul pentru dvs. Ritz oferă o selecție de 18 tipuri diferite de ceai pentru a savura alături de sandvișuri, biscuiți și produse de patiserie delicioase.

Hotelul Corinthia

Așa se simte adevăratul lux. Sub un candelabru superb Baccarat, puteți savura ceai și luați masa pe o selecție de sandvișuri servite pe porțelan de os pictat manual, afișat pe un cărucior antic de șampanie.

Cutter & Squidge

Pentru cei care caută ceva puțin diferit de experiența ceaiului de după-amiază de lux, acesta este locul potrivit pentru dvs. Ești un Potterhead? Cutter & Squidge oferă șansa de a crea preparate delicioase demne de orice maestru de poțiuni

Pret-a-Portea

Oricine iubește moda trebuie să se îndrepte spre Pret-a-Portea pentru ceai de după-amiază. La fel ca modul în care moda apare în cicluri, Pret-a-Portea schimbă meniul la fiecare șase luni pentru a reflecta stilurile actuale și tendințele culorilor. Savurați ceaiul în timp ce savurați confecții incredibile sub forma celor mai noi tendințe la modă.

Ampersand

Acesta este locul perfect pentru oricine iubește fizica și chimia. Ampersand oferă experimente științifice comestibile, care sunt, de asemenea, frumoase. Oferă selecții precum jeleuri din farfurii Petri, spațiali de ciocolată și fosile comestibile.