Transportul funerar international (repatriere decedati)

 • Vineri, 12 Februarie 2021
 • Religie
 • Publicat de
Funerare 24 - servicii funerare repatriere decedati in Bucuresti Funerare 24 - servicii funerare repatriere decedati in Bucuresti

Decesul este, de foarte multe ori, o experienta socanta pentru cei apropiati. Iar problemele de natura practica sau legala generate de deces nu fac decat sa mareasca povara de pe umerii celor ramasi in urma. Mai ales cand decesul are loc intr-o tara straina.

Transportul funerar international / serviciul de repatriere decedati - poate fi un proces complicat, consumator de timp si costisitor din punct de vedere financiar, iar institutiile guvernamentale de genul ambasadelor si consulatelor nu sunt de foarte mare ajutor in aducerea decedatului in tara. 

De aceea, cea mai buna solutie o reprezinta apelarea la o firma specializata de pompe funebre care ofera servicii de transport funerar international.

Nu este usor sa alegem agentia funerara potrivita din multitudinea de oferte de servicii funerare existente. Mai ales in Bucuresti.

Agentia de transport funerar international

Trebuie sa ne asiguram ca firma de pompe funebre pe care o alegem:

 • Are experienta in transportul funerar international rutier si pe cale aeriana.
 • Ne poate raspunde clar si detaliat la toate intrebarile legate de repatriere pe care le avem. 
 • Cunoaste in detaliu procedurile legale interne si internationale in domeniul repatrierii.
 • Detine autovehicule mortuare specializate care respecta legislatia internationala in domeniu. Din echipa firmei fac parte agenti funerari / soferi cu experienta in repatrierea decedatilor.

 • Dispune de contacte profesionale in tara in care a servenit decesul, contacte care se afla in legatura cu ambasadele si consulatul, si care se pot ocupa eficient si integral de toata partea birocratica in limba tarii respective. Astfel incat tot protocolul necesar sa fie urmat in cele mai mici detalii. 
 • Are o buna relatie cu companiile de transport aerian, lucru necesar daca repatrierea se va face pe cale aeriana. Buna relatie cu companiile aeriene se poate concretiza si in discounturi in privinta transportului.
 • Poseda capacitatea de a manageriza prudent si eficient bugetul asupra caruia ati convenit de comun acord, astfel incat sa nu va treziti ulterior cu costuri financiare aditionale.
 • Ofera suport si asistenta tehnica non stop si ne tine in permanenta la curent cu desfasurarea operatiunii.

Inmormantarea (sau incinerarea)

Pentru cat mai putina bataie de cap, economie de timp si de bani e preferabil sa colaboram cu aceeasi firma si pentru restul procedurilor funerale si ceremonia de inmormantare. Si sa nu achizitionam serviciile funerare separat, ci in cadrul unui pachet funerar complet. Toate firmele de pompe funebre serioase ofera pachete funerare complete, ce contin tot ce este necesar atat din punct de vedere funerar cat si religios. 

Agentia funerara poate organiza si supraveghea inclusiv slujba si ceremonia de inmormantare, precum si parastasul de dupa.

Ca ultima recomandare, evitati ofertele “prea bune ca sa fie adevarate” pentru ca cel mai adesea nici nu sunt reale. Ci implica existenta unor costuri aditionale ascunse, ce va vor fi dezvaluite abia atunci cand e greu sa mai dati inapoi.