Transport nisip Bucuresti si Ilfov

transport nisip Bucuresti transport nisip Bucuresti

TRANSPORT NISIP

Transport nisip va ajuta in realizarea lucrarilor de constructie dorite si se efectueaza in Bucuresti si Ilfov.

Pe langa serviciile de transport nisip Bucuresti, firma noastra mai ofera servicii de transport pietris, transport balastru si transport pamant cu utilitare de 3,5 tone. Tot echipajul pentru manipulare este corect instruit si dispune de toate utilajele necesare pentru a onora lucrarea.

Asiguram calitatea nisipului, ideal pentru orice tip de lucrare sau intrebuintare. Pretul transportului este inclus in pretul nisipului. Preturile se vor discuta telefonic in functie de cantitarea dorita cat si detaliile privind durata transportului.

TRANSPORT NISIP UTIL IN CONSTRUCTII

Nisipul intra in alcatuirea si prepararea betonului impreuna cu pietrisul. Adeseori el este intrebuintat la prepararea mortarelor pentru zidarii si tencuieli si in multe alte scopuri.

Pentru a fi bun la lucrarile de constructii, nisipul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa fie aspru la pipait, adica sa scartaie cand este framantat intre degete
  • sa fie curat, adica fara pamant sau alte corpuri straine, astfel incat sa nu lase murdarie cand este frecat intre palme
  • sa nu aiba culoare rosiatica

In cazul cand nisipul nu este curat, adica contine mai mult de 2-4% argila, el trebuie spalatu cu apa la fe ca si pietrisul.

Pe langa serviciile de transport nisip, firma noastra mai ofera servicii de transport pietris, transport balastru si transport pamant cu utilitare de 3,5 tone. Tot echipajul pentru manipulare este corect instruit si dispune de toate utilajele necesare pentru a onora lucrarea.

Cu serviciile noastre de transport nisiptransport pietristransport balastru si transport pamant Bucuresti si Ilfov economisesti timp si bani deoarece preturile noastre sunt concepute cu scopul de a satisface nevoile fiecarui client la costuri reduse, serviciile de transport nisippietrisbalastru sau pamant efectuandu-se in cel mai scurt timp fara a fi nevoit sa astepte dupa alte lucrari sau alte conditii de a intarzia livrarea.