Tipuri de pergole metalice retractabile pentru terase

pergola retractabila metalica aluminiu pergola retractabila metalica aluminiu

Cheia succesului afacerii dumneavoastră este modul în care vă prezentați! Investiți în pergole pentru o imagine deosebită!

 

A venit primăvara, iar primii clienți ai restaurantelor cu terase îi puteți zări deja bându-și cafelele afară, în timp ce se bucură de aerul proaspăt. Iar gesturile lor nu sunt doar o priveliște plăcută pentru trecători, ci și un îndemn de a ne alătura lor și a beneficia de același tratament din partea naturii care ne răsfață.

 

Iar dacă privim mai bine, observăm imediat că restaurantele și cafenelele preferate de acești iubitori de libertate, au toate ceva în comun. Este vorba de pergole și alte soluții de acoperire, care pe lângă faptul că oferă protecția necesară într-un spațiu deschis, îmbunătățesc radical și imaginea construcției de care sunt atașate.

 

Fie că este vorba de o terasă sau un foișor, dacă sunt montate responsabil și se disting prin standarde înalte de calitate, pergole retractabile metalice terase sunt o investiție excelentă pentru orice comerciant care dorește să creeze un spațiu propice servirii mesei în aer liber, dar și maximizarea cifre de afaceri.

 

În domeniul serviciilor secretul succesului este atitudinea pe care o arătați față de clienții dumneavoastră. Dar înainte ca aceștia să vă calce pragul, contează mult și modul de prezentare al afacerii pe care o dețineți. Iar când vine vorba de un restaurant sau o cafenea, pergolele reprezintă un element elegant care contribuie la crearea unei atmosfere plăcute

Ce tipuri de pergole retractabile gasesti la Eurotenda paradise. Cu  lamele din aluminiu izolate cu poliuraten, din poliplan cu prelata impermeabila si sistem de lumini led. Toate au structura de sustinere din aluminiu cu stalpi de 100x100 sau 120x120. Se produc la dimensiuni mari si sunt rezistente la ploaie, vant si zapada. Sistemele de pergole pot fi inchise cu rulouri din folie transparenta pentru protectie impotriva vântului.