Ted Shoes, încălțăminte la cele mai mici prețuri

pantofi barbati pantofi barbati

Încălțămintea potrivită vă poate ajuta să vă mențineți picioarele sănătoase, să vă ușureze activitatea fizică și să vă ajute să vă păstrați corpul în siguranță de răni.

Vei fi mai confortabil și mai activ dacă alegi un pantof care ți se potrivește bine, se potrivește tipului tău de activitate, este potrivit pentru orice probleme cu picioarele și te ajută să îți protejezi picioarele și articulațiile.

Ce poate face pantoful potrivit pentru tine

Pantoful potrivit:

amortizează piciorul - talpa interioară este partea principală a încălțămintei care asigură amortizarea. În mod surprinzător, pantofii nu reduc forța care trece prin corp atât de mult. Dar cresc timpul necesar pentru ca această forță să se aplice, astfel încât corpul are timp să se adapteze

sprijină piciorul - pantoful dvs. ar trebui să ajute la alinierea piciorului dvs. atunci când atinge solul

se simte confortabil - pantoful trebuie să se simtă imediat confortabil de la prima purtare

se potrivește bine - asigurați-vă că aveți cel puțin 1-1,5 cm la capătul pantofului. Ar trebui să fie suficient de lat și suficient de lung pentru a-ți potrivi picioarele. Încălțămintea trebuie să se simtă strânsă, dar nu strânsă.

Cum să alegi pantoful potrivit

Încercați să vă cumpărați pantofii de la un magazin specializat. Personalul vă poate sfătui cu privire la tipul de încălțăminte de care aveți nevoie pentru activitatea sau sportul dvs. Și pot potrivi corect pantofii, astfel încât să ajungeți la dimensiunea potrivită.

Cauți o pereche de pantofi bărbați? Ia-o direct de la producător!

Cumpărați încălțăminte după exerciții fizice sau la sfârșitul zilei. Acest lucru va ajuta să vă asigurați că pantofii se vor simți confortabil atunci când picioarele dvs. sunt cele mai mari.

Încercați pantofii care poartă același tip de șoset pe care îl veți purta pentru activitate.

Cereți-vă asistentului magazinului să vă măsoare picioarele de fiecare dată când cumpărați încălțăminte, deoarece picioarele dvs. pot deveni mai mari și mai largi pe măsură ce îmbătrâneți. De asemenea, este obișnuit ca un picior să fie puțin mai mare decât celălalt.

Verificați dacă vă puteți trage toate degetele de la picioare când purtați pantofii. Nu uitați, aveți nevoie de spațiu pentru ca piciorul dvs. să se mute în interiorul pantofului în timp ce mergeți sau alergați.

Încălțămintea trebuie să fie confortabilă imediat ce le încercați. Nu vă bazați pe „ruperea lor”.

Mergeți sau alergați câțiva pași în pantofi, pentru a verifica dacă aceștia sunt confortabili.

Asigurați-vă că pantofii vă prind călcâiul. Calcaiul tău nu ar trebui să alunece în pantofi atunci când te miști.

Gândiți-vă atât la lățime cât și la lungime. Dacă mingea piciorului tău se simte ghemuită, întreabă dacă pantoful are o dimensiune mai largă. Pantofii care sunt cu o dimensiune mai mare pe jumătate - dar nu mai largi - s-ar putea să nu ajute.

Simțiți interiorul încălțămintei pentru a verifica dacă există etichete, cusături sau orice alt material care vă poate irita piciorul.

Examinați tălpile. Sunt suficient de rezistente pentru a se proteja împotriva obiectelor dăunătoare? Oferă o aderență adecvată? Încercați să mergeți atât pe covoare, cât și pe suprafețe dure.

Dacă jucați un sport, este o idee bună să purtați încălțăminte concepute pentru acel sport. Există încălțăminte specifice concepute pentru tenis, golf, fotbal, fotbal, netball, alergare, ciclism și alte sporturi. Fiecare are un design, material și greutate diferit pentru a proteja cel mai bine picioarele împotriva stresului activității specifice.

Un sfat bun atunci când cumpărați încălțăminte este să luați cu voi urmărirea piciorului. Dacă un pantof este mai îngust sau mai scurt decât urmărirea, nici măcar nu îl încercați.