Solutii casnice pentru curatarea aragazului

Solutii casnice pentru curatarea aragazului Solutii casnice pentru curatarea aragazului

O casa curata este reflexia celor care locuiesc in ea. Iar aragazul este fara nicio indoiala unul dintre cele mai utilizate obiecte casnice. Mentinerea in perfecta stare a aragazului de-a lungul timpului poate fi o adevarata “aventura”, caci in mod evident acesta incepe adesea sa-si piarda din stralucire cu fiecare utilizare. Si deseori, cand ai un buget limitat sau cand te gandesti sa economisesti niste banuti pe care sa-i depozitezi la saltea pentru lucru mai importante, de ce n-ai incerca o serie de remedii ieftine si practice pe care le ai la indemana? Iata cateva “produse” naturale frecvent regasite in locuinta ta care te pot ajuta sa-ti igienizezi impecabil aragazul si sa-l mentii pe termen lung.

 

l  Zatul de cafea

Iubitori de cafea, acum nu mai trebuie sa aruncati zatul imediat dupa consumul cafelei! Pe langa faptul ca poate fi un bun ingrasamant pentru plante, acesta curata grasimea si murdaria de pe aragaz fara sa-l zgarie.

 

l  Bicarbonatul si lamaia

Mixtura de bicarbonat si lamaie este de altfel extrem de utila pentru curatarea aragazului si nu numai. Mixezi, lasi cateva minute sa actioneze si iti poti curata aragazul cu usurinta.

 

l  Otetul

Ca atare sau in combinatie cu lamaie, otelul are vaste proprietati de igienizare si-ti poate lasa aragazul impecabil.