Solutia ideala pentru a stoca haine voluminoase!

Sacii vidati pentru haine sunt unul dintre cele mai bune moduri de  stoca hainele si de a economisi spatiu!

In cativa pasi, puteti reduce volumul hainelor cu pana la 75%.

Fiecare sac este practic si ideal pentru a depozita haine voluminoase care ocupa mai mult spatiu sau care sunt din alt sezon, fiind deosebit de utili pentru haine de iarna, paturi si pilote.

Acesti saci vidat haine sunt un mod foarte practic si igienic de a stoca hainele oriunde, protejandu-le de praf, mirosuri, umiditate etc.

Sacii vidati sunt fabricati din nailon si polietilena de inalta calitate, care dureaza cat mai mult posibil si sunt mult mai usor de utilizat.

Doar puneti hainele inauntru, asezati un aspirator in supapa pentru a evacua aerul din interior si inchideti capacul.

Fara indoiala, acesti saci vidat haine sunt ideali pentru a economisi spatiu in dulapuri si sertare si pentru a mentine hainele impecabile pana la urmatorul sezon!

Caracteristici:

Transparenti.

Igienici, pastreaza hainele fara praf si mirosuri

Economisesc spatiu.

Ideali pentru haine voluminoase.Ideali pentru depozitarea de haine de la un sezon la altul.

Material: nailon si polietilena.

Au nevoie de un vid pentru a suge aerul In primul rand, ce trebuie sa intelegeti este ca acesti saci vidat haine sunt fabricati din plastic foarte subtire.

Asa ca trebuie sa ne asiguram atunci cand eliminam aerul din sac, ca obiectele din interior sa nu aiba margini ascutite care ar putea deteriora sacul.

Nu umpleti niciodata sacul cu prea multe obiecte si atunci cand il umpleti, nu puneti niciodata obiecte grele, cum ar fi materialele plastice si lemn, care l-ar putea rupe.

Puneti cu grija toate articolele in sac, asigurandu-va ca nu puneti o presiune excesiva asupra sigiliului sacului.

Daca articolele dvs. au fermoare si nasturi, asigurati-va ca veti plia aceste elemente spre interior, astfel incat acestea sa nu fie expuse direct la plastic, deoarece aceasta este o cauza obisnuita a ruperii sacilor.