Revelionul acasă?cum sa te distrezi

Revelionul acasă?cum sa te distrezi Revelionul acasă?cum sa te distrezi

Este posibil ca anul 2020 să se apropie de sfârșit, dar un lucru care persistă este, desigur, virusul infam pe care dorim să-l vedem cu toții. Cu toate acestea, în ciuda faptului că trebuie să rămânem cu toții acasă, asta nu înseamnă că nu putem avea un Revelion grozav. Din contră! Cu toții ne putem distra acasă sărbătorind sărbătoarea. Este posibil să nu puteți petrece noaptea la un club sau cu întreaga familie, dar veți avea totuși o sărbătoare festivă și sărbătorească. Iată câteva idei incredibile pentru a vă ajuta să aveți cel mai bun Revelion chiar în confortul propriei case! Să aducem în 2021 cu un bang - unul sigur, adică.

Faceți Brunch

Cine nu adoră brunch-ul? Dacă este ceva, credem că este cea mai bună masă. De ce nu îl includeți în planurile dvs. pentru ultima zi a anului? În general, lucrurile vor fi mult mai bune. Un fel de mâncare festiv, cum ar fi flapjacks-ul cu brânză de căpșuni, este o alegere minunată. Desigur, trebuie să includeți mimozele în brunch pentru ao finaliza. Nu este niciodată prea devreme pentru șampanie de Revelion.

Decorează-ți casa

Bineînțeles, pentru ca orice vacanță să se simtă festivă, trebuie să vă decorați casa în consecință. Comandați online cateva decoratiuni de Craciun pentru vacanță și începeți să decorați! Acest lucru îl va face să se simtă mai degrabă ca o vacanță. Gândește-te la baloane, sclipici, lumânări sau orice altceva ți-ar plăcea să ai în jurul tău.

Îmbracă-te

Nici o vacanță nu se va simți ca una dacă purtați îmbrăcăminte de lounge. Faceți un punct pentru a vă îmbrăca și pentru a depune efort! Desigur, dacă vă simțiți cel mai festiv în pijamale, nu vă vom judeca. Dacă nu, ia-ți rochia preferată și îmbracă-o, fă-ți părul și machiajul - du-te totul! Cui îi pasă dacă ești singurul care o vede? Tu ești cel care ar trebui să te bucure!

Notează-ți rezoluțiile

Odată cu sosirea noului an, este plăcut să luați un moment și să vă gândiți la ce doriți din el. Ce vrei să faci, unde vrei să mergi și așa mai departe. Văzând că sunteți acasă anul acesta, veți avea destul timp să vă gândiți la rezoluțiile dvs. Încercați să acoperiți o serie de subiecte - nu doar să vă gândiți la sănătatea dvs. sau la finanțe. Gândiți-vă mai larg. Cum rămâne cu îngrijirea de sine, familia și prietenii? Există atât de multe lucruri la care să ne gândim. Pregătește-te pentru cel mai bun an încă.

Joacă un joc

Cea mai bună parte despre petreceri sunt jocurile. Asigurați-vă că aveți câteva jocuri de jucat de Revelion. Dacă petreceți peste Zoom online, nu vă faceți griji - există și o mulțime de jocuri de jucat pe Zoom! Dacă colegii tăi de casă sunt acasă, poți juca jocuri precum bingo și Scattegories sau chiar Monopoly.

Amestecă o băutură

Cocktailurile sunt un must-have pentru toate festivitățile de Anul Nou, indiferent dacă au sau nu alcool. Căutați câteva rețete și creați-le pe cele care vă plac. Gândiți-vă la cocktail-uri cu șampanie, cum ar fi bombe de cireșe și altele asemenea!