PS4 vs PS4 Pro: Care este diferenta dintre modele

De cand Sony a lansat cea mai recenta consola, batalia PS4 vs PS4 Pro a inceput in lumea gamerilor, iar pe web exista tot felul de dezbateri despre ea. Pentru a clarifica, ne-am propus sa analizam diferitele caracteristici ale fiecareia si inovatiile lui PS4 Pro care duc experienta jocurilor la un nivel mai inalt.

Inainte de a va prezenta diferentele, este bine sa stiti ca noua consola Sony porneste de la aceeasi baza ca cea anterioara, ceea ce garanteaza calitatea si o experienta excelenta in jocuri. Cu toate acestea, exista unele diferente pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a alege ce sa cumparati sau sa definiti daca merita reinnoirea celei pe care o aveti acasa.

Ultima consola Sony adauga caracteristici diferite si devine cea mai puternica pe piata. Aici e tot ce trebuie sa stiti!

Diferenta dintre Ps4 si Ps4 Pro

PS4 Pro este ultima consola de la gigantul Sony. Este o versiune mai puternica decat cea originala: impartaseste punctele de baza, jocurile, interfata si comunitatea, dar ofera unele imbunatatiri. Sa vedem specificatiile ambelor modele pentru a intelege mai bine unde are loc imbunatatirea.

PS4

PlayStation 4 Original are un procesor AMD x86-64 „Jaguar“, 8 nuclee si un MD motor grafic de 1,84 teraflopi bazat pe Radeon, de inalta calitate.

Este o consola fiabila, care are 8 GB GDDR5 si are o capacitate de stocare de 500 GB sau 1 TB.

Intrarea si iesirea sunt compuse din doua porturi de viteza USB (USB 3.1 Gen1) si un port auxiliar.

Consumul de energie are un maxim de 165 W, ceea ce este destul de bun pentru un dispozitiv cu aceste caracteristici.

Ps4 Pro

Noul model nu vine pentru a crea o noua generatie, ci pentru a duce Playstation la un nivel mai inalt, mai mult in concordanta cu cererea existenta a pietei. Asta inseamna ca actualizarea se angajeaza sa imbunatateasca graficul si rezolutia.

Procesorul PS4 Pro are un procesor AMD ‘Jaguar’ x86-64, 8 nuclee, la fel ca versiunea clasica a consolei. Dar, in cea mai recenta versiune, motorul grafic este superior: un AMD de 4.20 TFLOPS bazat pe Radeon.

Memoria sa atinge 8 GB GDDR5 si are o capacitate de stocare de 1 TB.

In ceea ce priveste intrarea si iesirea, acesta are trei porturi de viteza USB si un port auxiliar.

Consumul este mai mare decat versiunea anterioara, cu un maxim de Max. 310 W.