Prelucrarea lemnului este una dintre cele mai frumoase tradiții, preluate chiar de Pamirco

Pamirco este o companie care a decis acum 15 ani că ar trebui să preia tradiția fabricii de cherestea din Mănăștiur, o tradiție care a început în anul 1902. Echipa noastră este formată din oameni muncitori și pasionați de munca pe care o au de făcut. Până la urmă, pasiunea scoate ceea ce este cel mai bun din om, nu-i așa?

Avem peste 15 ani de experiență în domeniu și sute de clienți mulțumiți care ne recomandă ca fiind cei mai buni în acest domeniu. Colaborăm cu următoarele țări: Egipt, Turcia, România, Serbia, Slovenia, Ungaria, Belgia, Olanda, Germania, Anglia, Japonia. Nu te-am impresionat încă? Atunci ar fi bine să citești în continuare!

Pentru și mai multe detalii despre noi, despre serviciile și despre railway sleepers, poți accesa site-ul nostru. Dacă ai întrebări la care totuși nu poți găsi răspunsul pe pagina noastră, atunci ne poți contacta personal! Suntem nerăbdători să te cunoaștem și să începem o colaborare cu tine.

Traverse de cale ferată: Iată ce face firma Pamirco să fie numărul unu în ceea ce privește prelucrarea atentă a lemnului

Prelucrarea lemnului este o adevărată artă pentru cei de la Pamirco, nu doar o responsabilitate de a duce tradiția mai departe. Pentru noi este foarte important ca ceea ce reușim să realizăm pentru client să fie un produs de înaltă calitate. Până la urmă, aceasta este modalitatea perfectă de a dovedi că ești cel mai bun la ceea ce faci, nu-i așa? În total am fabricat:

 1.       529701 railway sleepers
 2.       238167 panouri
 3.       342861 cherestea

deci putem spune că știm care este treaba cu toate serviciile de prelucrare a lemnului! Până la urmă avem peste 15 ani de experiență în domeniu!

Lucrăm la dezvoltarea noastră zilnică, deoarece ne dorim să oferim clientului doar servicii de primă clasă, iar acest lucru nu se face doar pocnind din degete. Iubim ceea ce facem, iar această pasiune sigur se poate observa în absolut fiecare serviciu făcut și fiecare produs fabricat de noi!

Toate detaliile despre serviciile și produsele noastre se găsesc explicate mai amănunțit pe site-ul nostru. Nu ezita dacă ai în plan să ne faci o vizită acolo și nici să ne contactezi dacă ai vreo întrebare sau vreo nelămurire. Ne-ar face plăcere să te ajutăm!

Iată care este lista cu servicii și cu produse pe care Pamirco le are de oferit!

Nu avem nevoie de o listă uriașă de servicii și de produse pentru a-ți putea dovedi dibăcia și calitatea de care am tot vorbit. Mai bine mai puțin, dar calitativ, decât mult și de prost gust! La noi vei avea parte doar de servicii de primă clasă. Acestea sunt:

 •        Impregnare
 •        Uscare artificială
 •        Aburire

Prelucrarea lemnului a devenit o artă. Este unul dintre cele mai complexe servicii pe care cineva le poate oferi. Pamirco a preluat această tradiție și a modernizat-o pentru a-ți putea oferi doar cele mai bune servicii din această industrie. Iată care sunt câteva dintre produsele pe care noi le putem fabrica pentru tine:

 1.        Traverse de cale ferată normale
 2.        Traverse folosite la macazuri și încrucișări
 3.        Traverse pentru poduri
 4.        Panouri asamblate
 5.        Cherestea tivită și netivită pentru industria mobilei

La cerere, noi putem să producem și unele componente pentru căile ferate. Ce altă companie ți-ar oferi astfel de servicii care nici măcar nu se găsesc pe lista de produse? Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi. Suntem nerăbdători să colaborăm cu tine!

Una dintre cele mai frumoase tradiții este cea continuată de Pamirco!

Ce poate fi mai frumos decât îmbinarea tradiției cu modernul? Vă spunem chiar noi! Serviciile de primă clasă pe care doar echipa de la Pamirco le poate oferi. Avem peste 15 ani de experiență în acest domeniu, deci putem spune că știm cu ce se mănâncă absolut tot ceea ce înseamnă profesionalism și calitate.

Fiecare produs pe care noi îl fabricăm este construit din lemne de esență tare. Practic, acest lucru îți oferă garanția că lucrurile comandate de la noi sunt foarte rezistente și nu se vor uza în timp.

Dacă te încântă vreuna dintre informațiile spuse de noi mai sus, atunci ne poți face o vizită pe site!