Plase Tantari Premium

plase tantari plase tantari

Comenzile de plase tantari cresc in fiecare an in perioada de vara. Multe familii doresc sa isi mentina linistea instaland plase care tin insectele departe. Modelele de plase tantari cautate frecvent de clienti sunt cele de baza: plasele simple fixe cu balamale.

 

Insa, exista si modele de plase tantari premium care sunt special lucrate pentru persoanele care doresc sa mentina un design elegant locuintei lor. Aceste modele de plase Premium sunt : plasele glisante (culisante) si plasele plisse. 

 

Plasele glisante mai sunt cunoscute sub denumirea de plase culisante. Avantajul plasei de tantari glisante este acela ca este usor de actionat deoarece gliseaza pe role din pvc sau cauciuc. Modelul acesta de plasa este usor de folosit de copii sau batrani, deoarece nu necesita forta. In plus acest model de plasa ocupa un spatiu foarte mic si nu face zgomot in timp ce este glisata. 

 

Detalii suplimentare despre plase tantari glisante – culisante

 

Acest model de plasa de tantari se curata usor si se depoziteaza cu usurinta pe timp de iarna. Pentru curatare in timpul sezonului cald aveti nevoie doar de o laveta umeda sau un burete. In timpul sezonului rece, plasa glisanta se poate demonta cu usurinta pentru a fi depozitata intr-un loc sigur. 

 

Materialele din care sunt produse plasele de tantari sunt special alese pentru a asigura o durata de viata de pana la 10 ani pentru produs. Profilul plasei de tantari este produs din aluminiu extrudat si vopsit in camp electrostatic pentru a impiedica exfolierea vopselei. De asemenea, plasa de insecte este din fibra de carbon si sticla pentru a asigura o rezistenta ridicata.

 

Toate aceste elemente ale produsului la care adaugam serviciile profesioniste obtin satisfactia completa a clientului. O firma care produce si monteaza plase glisante Premium este firma Plase Tantari Art. Aceasta firma duce la nivel de arta productia de plase, oferind un plus de satisfactie clientilor sai.

 

Detalii despre plase tantari Plisse

 

Plasele anti tantari de tip Plisse pot fi inscrise tot in categoria plaselor Premium. Acest model de plasa, Plisse, lucreaza dupa un model japonez inovator, pentru a oferi un design si un plus de eleganta locuintei. Cadrul plasei de tip plisse este foarte mic. Avand un cadru de 35 mm, modelul acesta de plasa este fireste o optiune premium pentru clientii care doresc un produs deosebit. 

 

Plasa de tip plisse nu ocupa spatiu, produsul se stranga doar in cadrul plasei si ofera locuintei un aspec ingrijit, ordonat si structurat. 

 

Daca comparam cu alte modele de plase tantari, observam ca plasele de tip plisse sunt singurele care permit acoperirea unor spatii mari. Plasele plisse pot fi comandate in dimensiuni de pana la 6.000 mm pe latime in 3 canate, iar pe inaltime pot ajunge pana la 3.000 mm.

 

Plase Tantari Art – profesionisti in plase anti tantari

 

Sistemul de glisare al plasei de tip plisse merge foarte usor, plasa glisand in propriul toc cu ajutorul unei mici role. Fiind in forma de evantai, plasa de insecte se poate strange in propriul toc si permite pe timp de iarna accesul in spatiu usor. Nu este nevoie sa demontati si sa depozitati plasa pe timp de iarna. Modelul de plasa plisse se poate curata usor cu o laveta umeda.

 

Plase Tantari Art este firma care lucreaza in domeniul acesta de mai bine de 10 ani. Aceasta firma ofera toate modelele de plase tantari. Fie ca doresti o plasa tantari simpla sau un model mai complex, noi suntem echipa care poate sa iti instaleze aceste produse la usi si ferestre. Contacteaza acum echipa noastra si vei afla toate informatiile necesare produselor de tip plase anti tantari si anti insecte.

 Persoana contact:   Mircea

Mail:          [email protected]

Website:    https://plasetantariart.ro

Telefon:     0729549779