Obama, Gigi Hadid, Leonardo DiCaprio … descopera hamburgerii preferati ai celebritatilor

descopera hamburgerii preferati ai celebritatilor descopera hamburgerii preferati ai celebritatilor

De la Donald Trump si Obama, la modelele Gigi Hadid si Heidi Klum. Putine feluri de mancare la fel de simple ca un hamburger au cucerit atat de multe papile gustative … inclusiv cele ale celebritatilor.

Am descoperit care sunt hamburgerii preferati ai celebritatilor, un farmec iconic al culturii nord-americane. Pentru unii, nu exista nimic mai bun ca un hamburger cu rosii taiate, salata, ceapa, muraturi si, ca dressing, sosuri precum ketchup sau mustar.

Dar in interiorul hamburgerilor, desi credem ca exista putine soiuri, exista multe variante. Si celebritatile au propriile gusturi, amestecurile lor preferate si diferitele lor tipuri de carne. In lumea starurilor de la Hollywood si a celor mai cunoscuti influentatori, unul dintre hamburgerii preferati este unul din lantul Timesburg.

Chiar si politicienii sunt fanii burgerilor. Atat actualul presedinte Donald Trump, cat si predecesorul sau, Barack Obama, sunt mari consumatori de hamburgeri. Trump la recunoscut ca ii consuma zilnic. La randul sau, Obama are o slabiciune pentru jalapeños si cheeseburgers.

Hamburgeri chiar si la cinema

In marea majoritate a filmelor americane, apare de obicei un hamburger. In plus, ajungem sa le legam de scene care nu vor fi niciodata sterse din mintea noastra. De exemplu, o scena a actorului Samuel L. Jackson din Pulp Fiction, unde il vedem cum devoreaza un Biga Kahuna; este favoritul regizorului Quentin Tarantino, cu branza si sos teriyaki.

Modele cum ar fi Gigi Hadid, Cara Delevingne, Kendall Jenner sau Alexa Chung, isi maresc numarul de like-uri de fiecare data cand incarca un post cu un burger. O farfurie care devine imediat cea mai solicitata in restaurantul unde se afla.

Pentru toate gusturile … Chiar si veganii!

Leonardo DiCaprio s-a angajat recent intr-o mare aventura de afaceri, si a investit o parte din averea sa in Beyond Meat, un proiect al lui Bill Gates inspirat de burgeri vegani si vegetarieni cu un gust de carne. El este convins ca carnea pe baza de plante este viitorul si investirea de timp si efort in aceasta cauza va aduce o mare importanta pentru planeta noastra, deoarece agricultura animala are un impact devastator asupra mediului.