Necesarul de vitamine si minerale pentru organism - LifePak+ & Marine Omega

  • Marţi, 26 Noiembrie 2019
  • Diverse
  • Publicat de
lifepak lifepak
Suplimentul nutriţional LifePak si Marine Omega

Suplimentul alimentar LifePak+ vă va aduce o cantitate importantă de vitamine şi minerale necesare, care vor ţinti nouă funcţii importante ale organismului dumneavoastră. O alimentaţie sănătoasă are nevoie de un echilibru de macronutrienţi (grăsimi, proteine şi carbohidraţi) şi micronutrienţi (vitamine şi minerale) pentru a răspunde nevoilor nutriţiei umane. Suplimentul alimentar LifePak Pharmanex este un supliment complet de dietă de antioxidanţi importanţi şi fitonutrienţi, vitamine, minerale şi alţi co-factori metabolici, care ajută să promoveze longevitatea şi starea de bine. Având ca ţintă necesităţile la nivel celular, LifePak asigură corpul dvs. cu nivelul optim de nutrienţi, care sunt esenţiali pentru vigoare şi vitalitate. Printre multele beneficiile ale LifePak se numără o puternică protecţie anti-oxidantă, sprijin pentru sistemul imunitar, promovarea sănătăţii cardio-vasculare, sprijinul metabolismului zahărului din sânge, hrănirea completă a sistemului osos şi alte beneficii contra îmbătrânirii.

De ce să iau Suplimentul alimentar LifePak cu Marine-Omega ?

Suplimentul alimentar LifePak furnizează corpului micronutrienţii esenţiali, care în mod curent sunt deficitari în dieta zilnică modernă, în timp ce Marine-Omega furnizează corpului macronutrienţii esenţiali EPA şi DHA care lipsesc cronic din dieta zilnică modernă. în plus asigură un fundament nutriţional complet, Marine-Omega lucrând sinergetic cu LifePak prin accentuarea efectului bio-nutrienţilor şi absorbţia acestora, pentru beneficii maxime de sănătate.

Suplimentul alimentar LifePak creste baza sanatatii dvs. zilnice prin alimentarea corpului dvs. cu mai mult de 20 vitamine si minerale, esentiale pentru o sanatate optima si energie. Ghidul Departamentului Agriculturii din SUA pe 2005 arata deficientele nutritive care persista (vitamina B12 si D pentru cei in varsta, fierul pentru gravide, etc.) emitand urmatoarea recomandare: “…..eforturile sunt pentru promovarea dietei cu vitamina E, calcium, magneziu, potasiu si fibre de catre copii si adulti si promovarea luarii de vitamine A si C de catre adulti”.

Echilibrul nutritiei oaselor

Cresterea sanatatii oaselor este o preocupare globala, in special la femei. LifePak asigura nutrientii de baza ai oaselor, in cantitati semnificative clinic pentru a intari si mentine sanatatea oaselor. Calciul mineral pentru oase (500 mg.) si magneziu (250 mg.) sunt incluse in LifePak ca niste caramizi de constructie a sanatatii oaselor. Suplimentul alimentar LifePak asigura vitamina D pentru reglarea metabolismului calciului si magneziului din oase si vitamina K pentru a ajuta transportul calciului in oase. Siliciul, borul si isoflavonii de soia lucreaza sinergetic cu alti nutrienti de oase pentru o absorbtie maxima si eficace. Sustine echilibrul imunitatii Vitaminele A,C,E, carotenoizii, vitamina B6 si Zincul ajuta la cresterea sistemului imunitatii si dau corpului dvs. nutrientii care asigura performante optime. LifePak contine nivelele optime din acesti nutrienti, in sprijinul functionarii normale a sistemului imunitar si mentinerii corpului sanatos. Suplimentul alimentar LifePak a fost constituit pentru a asigura nutrientii care lipsesc din dietele sarace (5 la 7 portii) in fructe si vegetale.

Sustine metabolismul zaharului din sange

LifePak mentine nivelurile normale de zahar in sange, toleranta glucozei si metabolismul insulinei, prin alimentarea corpului cu crom, vitamina C, vitamina E, acid alfa-lipoic, magneziu si zinc, nutrienti importanti, demonstrati clinic ca ajuta metabolismul normal al zaharului din sange. Contribuie la protejarea corpului cu nutrienti cardio-vasculari LifePak asigura o suma importanta a peste 40 de nutrienti diferiti antioxidanti care lucreaza sinergetic in corp, pentru protectia lipidelor LDL din lipidele sangelui impotriva oxidarii de catre radicalii liberi. Colesterolul LDL este colesterolul rau, care trebuie tinut la un nivel scazut si poate deveni oxidat in corp. S-a dovedit clinic ca LifePak face particulele LDL mai rezistente contra oxidarii de catre radicalii liberi. Contribuie la protectia corpului impotriva simptomelor de imbatranire

Informatii si comanda aici: