Muzeele din Bucuresti pe care le poti vizita online

Muzee din Bucuresti Muzee din Bucuresti

Daca sunteti un iubitor de arta sau sunteti pur si simplu curiosi sa explorati muzeele din Bucuresti in confortul casei dumneavoastra, o multime de muzee ofera tururi virtuale online care va pot tine ocupat ore intregi.

Aceasta este o modalitate excelenta de a castiga cunostinte despre arta, stiinta si istorie fara a plati un pret al biletului si este, de asemenea, o modalitate relaxanta de a petrece ceva timp departe de stirile de astazi.

Pentru ca in aceasta perioada trebuie sa stam in casa izoltati in contextul pandemiei de coronavirus, in acest articol am facut o selectie a celor mai bune muzee din Bucuresti care ofera tururi virtuale online. De asemenea le puteti identifica pe harta Bucuresti online pentru a ii face o vizita in viitorul apropiat.

Muzeul National de Istorie a Romaniei

Muzeul National Filatelic care face parte din Muzeul National de Istorie al Romaniei este o institutie culturala romaneasca dedicata stampilelor, scrisorilor si altor mijloace de comunicare prin posta. Acest muzeu are un tur virtual care este povestit inclusiv in limba romana, astfel incat puteti afla mai multe despre muzeu in timp ce il explorati.

Muzeul taranului Roman

Acest muzeu romanesc este unul dintre muzeele de arta si traditii populare din Europa, cu o colectie larga de materiale textile, icoane, ceramica si alte artefacte ale vietii taranesti romane. Puteti explora online parterul si primul etaj al muzeului, precum si unele dintre atelierele sale si magazinul muzeului. Muzeul ofera, de asemenea, un tur audio atat in limba engleza cat si in limba romana, astfel incat sa puteti vedea si auzi despre ce este vorba in acest muzeu,

Muzeul National al Literaturii Romane

Acest muzeu adaposteste manuscrise, carti, obiecte personale, obiecte de arta si fotografii care reproduc profunzimea si complexitatea intregii arte a cuvantului in literatura romana.

Muzeul Bancii Nationale a Romaniei

Una dintre cele mai frumoase cladiri din Bucuresti poate fi vizitata online pentru o calatorie unica si captivanta in spatii incarcate de istorie monetara, bancara si culturala.

Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti"

Unul dintre cele mai populare muzee din Bucuresti poate fi vizitat online printr-un videoclip in care puteti vedea despre ce inseamna viata traditionala a satului romanesc.

Muzeul National George Enescu

Acest muzeu prezinta expozitii despre viata celebrului muzician roman George Enescu si poate fi vizitat aici.

Muzeul National al Literaturii Romane

Acest muzeu adaposteste manuscrise, carti, obiecte personale, obiecte de arta si fotografii care reproduc profunzimea si complexitatea intregii arte a cuvantului in literatura romana.