Moduri in care va deteriorati tenul pielii

Mulți oameni au visat la o piele perfectă și strălucitoare. A avea o piele cu aspect proaspăt îți dă un plus de încredere și s-ar putea chiar să-ți ofere un avantaj în viața ta de întâlnire. Dar pentru unii care au ghinion, tot ajung să aibă pielea deteriorată, indiferent de produsele pentru piele pe care le folosesc.

În cazul în care sunteți unul dintre acești oameni, v-ați gândit vreodată că ați putea folosi ceva greșit care vă dă un pas înapoi în atingerea tenului visat? Adevărul este că există multe obiceiuri care îți pot da pielea proastă și suntem aici pentru a te avertiza despre ele înainte de a fi prea târziu.

Dieta unei persoane joacă un rol important în apariția pielii sale. Dacă vă încărcați în continuare cu fast-food-uri, produse de patiserie, ciocolată și dulciuri, atunci cel mai probabil vă veți confrunta cu unele probleme de acnee. Mulți dintre noi nu știm acest lucru, dar cu cât alimentele pe care le consumăm sunt mai grase, cu atât mai mare va fi daunele pe care le va face pielii noastre.

Dacă doriți o piele mai bună, asigurați-vă că vă încărcați cu alimente bogate în vitamine, cum ar fi peștele gras. Legumele și fructele vor îmbunătăți, de asemenea, sănătatea pielii și vor scădea producția de ulei de pe față. Apa ar trebui să fie cea mai bună prietenă a ta, deoarece nu numai că contribuie la o sănătate mai bună, ci și la o piele tânără, cu aspect proaspăt.

Dacă ai crezut că ficatul tău a fost singurul lucru afectat de fiecare dată când ai făcut o injecție, ei bine, gândește-te din nou. Deoarece alcoolul este o hepatotoxină, daunele pe care le provoacă ficatului tău vor duce la deshidratarea pielii. Prea mult alcool va duce la umflarea feței și a ochilor în ziua următoare.

Nu spunem că ar trebui să renunți complet la băutură. Învață doar cum să-l iei cu moderație și încearcă să te limitezi la doar un pahar sau două când ieși la un pahar de noapte.

FUMAND TIGARI

Nu credem că obțineți ceva bun din fumat, deoarece nu numai că vă dăunează sănătății, ci vă lasă și pielea într-o stare groaznică... Puteți dezvolta riduri, cicatrici și negi și vă crește riscul de a fi diagnosticat cu psoriazis și piele. cancer. Oxigenul din piele este deteriorat de monoxidul de carbon care este expus din fumul de țigară. Fluxul dvs. de sânge este, de asemenea, perturbat de nicotină și acest lucru va duce la pielea uscată și decolorată.

Există o singură cale de ieșire din toate acestea: renunțați la fumat.

GADGET-URI PLINE DE BACTERII

A vorbi orele la telefon pare un lucru atât de dulce de făcut în zilele noastre, dar din moment ce îți așezi telefonul în locuri diferite pe parcursul zilei, toate bacteriile de pe telefon îți pot irita pielea. Același lucru este valabil și pentru laptopul sau desktopul dvs., unui număr de oameni le place să își pună mâinile pe față în timp ce scriu ceva.

Puteți cumpăra șervețele dezinfectante de la cel mai apropiat magazin pentru a vă putea curăța gadgeturile în mod regulat. Spălarea mâinilor și a feței este, de asemenea, foarte importantă după ce petreci mult timp cu gadgeturile tale.

BAND CAFEA

Da, s-ar putea să fie un șocant, dar băutura care ne menține în picioare în fiecare dimineață este de fapt dăunătoare pentru pielea noastră. Corpul tău se deshidratează de fiecare dată când bei o ceașcă de cafea și acest lucru duce la pierderea umidității în celulele pielii tale. Acesta este motivul pentru care puteți părea să aveți riduri sau piele uscată.