Mesaje de Paste 2020

In calendarul religios al culturii crestine, cea mai importanta activitate este Saptamana Sfanta, care ofera fundamentul unuia dintre premisele care stau la baza religiei: rastignirea si moartea lui Isus.

Exista multe urari pentru Saptamana Sfanta in Sfintele Scripturi, de asemenea, exista caractere anonime si diverse. Toti lasa o invatatura si o reflectie pentru aceste zile importante in credinta catolica si ortodoxa.

Aceste cuvinte sunt unele dintre cele mai bune pentru a le trimite celor dragi de Paste:

„Marele dar al Pastelui este speranta, speranta crestina care ne face sa avem increderea in Dumnezeu, in triumful sau final si in bunatatea si dragostea lui ca nimic nu se poate rupe”. Sarbatori fericite! „Fie ca lumina Domnului inviat sa risipeasca tristetea inimii si a spiritului, sa continuam sa simtim pacea si linistea, cele mai bune urari pentru un Paste Sfant”. „Paste Fericit! Fie ca Hristos cel inviat sa ofere seninatate, bucurie si speranta pentru tine si pentru toti cei dragi!” „Cele mai bune urari pentru pace si liniste in acest Paste Sfant”. Paste fericit! „Fie ca acest Paste sa fie in familie si sa ne aminteasca de tot ce a facut Isus pentru noi” „Pentru a invinge tristetea profunda a sacrificiului sau, Isus a inviat aducerea de speranta, iubire si bucurie. Paste Fericit! „Cuvintele care ne animau, lumina credintei care ne inconjoara, momente minunate: acesta este Pastele Sfant care revigoreaza speranta in noi”. Paste Fericit! „Pastele Sfant nu este doar o petrecere, ci si pace, seninatate, armonie si dragoste, Paste Fericit tuturor!” „Astazi este ziua perfecta pentru a pastra tacerea, o tacere nu numai interioara, ci si exterioara, pentru ca in aceasta tacere vom avea posibilitatea sa gasim pacea si prin ea il vom putea simti pe Mantuitorul nostru Isus”. „Isus Hristos nu este o amintire, desi trebuie sa ne amintim, este o realitate pe care o putem experimenta azi”.