Mancaruri pe care trebuie sa le incerci neaparat la Londra daca ajung

  • Sâmbătă, 17 Iulie 2021
  • Turism
Mancaruri pe care trebuie sa le incerci neaparat la Londra daca ajung Mancaruri pe care trebuie sa le incerci neaparat la Londra daca ajung

Unul dintre cele mai bune lucruri despre călătorii? Ei bine, dacă mă întrebi, toate alimentele noi pe care le poți încerca! Mai jos veți găsi o listă cu toate alimentele tradiționale britanice pe care trebuie să le încercați cu seriozitate ori de câte ori plecați la Londra.

Pește și chips-uri

Nu există nimic mai mult britanic decât Fish & Chips, întrebați pe oricine și vor spune la fel. În mod tradițional, această masă este consumată cu mazăre albă (da, poate suna ciudat, dar serios, este atât de bună) și este decorată cu sare și oțet.

Pie and Mash

Acum acesta este alimentul de confort suprem! Iar britanicii o fac atât de bine. Plăcintă servită cu o mulțime de cartofi cremoși, piure și cu cât sâmburi doresc inima ta. Nu mai sunt toate plăcinte cu friptură, rinichi sau porc!

Friptură de duminică cu budincă Yorkshire

Ceea ce te uiți chiar aici, este un adevărat clasic britanic, o friptură fierbinte de duminică. Puteți alege să vă prăjiți duminica cu câteva opțiuni, cum ar fi curcan, carne de vită, carne de porc, pui, miel și o opțiune de legume - dar singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să mâncați budinca Yorkshire! Trebuie.

Bangers și Mash

O, uite, un alt clasic! Numai de data aceasta, sunt piure de cartofi pe lateral, faimoasele Bangers și Mash. Aproape întotdeauna servit cu cârnați și cartofi, acesta este destul de mult o bază britanică consistentă, care vă va menține plin, fericit și prăjit într-o zi rece de Londra!

Mic dejun englezesc complet

Nu există nicio modalitate de a vizita Anglia fără a mânca un mic dejun englezesc complet! Acum, acesta este un fel de mâncare servit de obicei cu cârnați, ouă, roșii, ciuperci, budincă de sânge, cartofi și pâine prăjită. Este ușor de făcut sau de cumpărat, gustos de mâncat și ieftin!