Managementul parcarilor in secolul nostru

Azi, oamenii sunt mai pretentiosi, mai mobili si mai diferiti in modul in care isi petrec timpul. Acest lucru este de sesizat si in folosirea parcarilor private. Conducatorii auto se asteapta, pe buna dreptate, la o calitate inalta a serviciilor si la o serie de beneficii atunci cand aleg sa foloseasca o parcare privata.

Parcarea privata este un serviciu care a devenit in multe locatii indispensabili pentru societatea moderna. In fiecare zi, sute de soferi aleg sa foloseasca serviciile parcarilor private, pentru ca acest lucru ii ajuta sa fie mai eficienti. Sa luam de exemplu, parcarile de aeroporturi. Este adevarat ca aeroportulurile au si ele niste locuri de parcare, dar de obicei acestea nu sunt suficiente si sunt mai scumpe. In schimb, cei care calatoresc cu avionul au posibilitatea de a veni cu masina personala pana la aeroport, iar de acolo o pot incredinta in grija unei parcari, contra cost.

In orase, desi multi soferi se asteapta ca parcarea auto sa fie gratuita, limitele spatiului, costurile implicate si cerearea de spatii, inseamna ca parcarea auto trebuie gestionata in mod corect. Deseori,  cel mai eficient mod de a face acest lucru este prin taxare.

Acest lucru valideaza:

- valoarea unui loc de parcare auto

- nevoile utilizatorilor

- impactul mediului condusului

 

Parcarile de buna calitate, bine proiectate si bine intretinute, sunt vitale . Prin stabilirea si ridicarea standardelor, consideram ca furnizarea, gestionarea si taxarea parcarilor trebuie vazute in contextul oferirii unui serviciu cat mai bun si echitabil pentru utilizatori.

Parcheaza inteligent

Nu ar fi minunat doar sa stai in masina, sa ajungi unde ti-ai propus, sa bei, sa mananci, sa te plimbi pe unde vrei si sa te bucuri de zi, fara sa te gandesti vreodata unde sa-ti parchezi masina?

Noile tehnologii SMART incearca sa faca asta cu sistemul de parcari. Intr-o lume plina de tot ceea ce este inteligent si la indemana, parcarea nu ar trebui sa fie ceva lasat in urma. Cand te gandesti ca vrei sa mergi undeva, primul lucru care iti vine in minte este "Vom putea gasi acolo parcare ca sa lasam masina?" Asta pentru ca parcarea este importanta pentru timpul si traseul pe care vrem sa-l parcugem.

Din fericire, cand trebuie sa ajungi la aeroport ca sa iei un avion, acum poti face o rezervare in prealabil pentru un loc de parcare in proximitate. Parcare Otopeni iti ofera toate toate facilitatile de care ai putea avea nevoie ca sa-ti lasi masina in siguranta, in timp ce pleci cu avionul in tara sau peste hotare. 

La multe dintre locurile de parcare din Otopeni gasesti si servicii auxiliare: spalare masina, umflat roti, etc. care te vor ajuta in cazul in care ai nevoie iar preturile sunt de cele mai multe ori mult mai ieftine si accesabile decat in Bucuresti.