Mama,amanta sau colega?Ce joci?

  • Marţi, 10 Noiembrie 2020
  • Diverse

In viata de cuplu, chiar si cele mai neinsemnate replici pe care le schimbi cu partenerul tau spun multe despre rolul pe care el ti-l atribuie (inconstient?). Deci mamica, amanta, copil sau veche colega?

Pentru ca viata in cuplu este ca si o scena de teatru, spune-ti replica si alege-o pe cea a partenerului tau.

Replica ta consta intr-o simpla sugestie pe care i-o faci partenerului de joc.

  • Decor: un salon primitor – o seara de mai – un barbat si o
  • Tonul general al conversatiei: cel de toate zilele.
  • Tu (entuziasmata, tinand in mana catalogul „Orizonturi Noi”): „Ne luam o saptamana de vacanta, sa facem miscare, mars fortat, ce parere al?”

Replica 1

El (uitandu-se lung la masa goala, care ar fi trebuit sa fie pusa pentru cina):

„Mda… Rucsacul… am un rucsac? Dar sacul de dormit?… Trebuie sa fie pe aici… Scotocind putin… Nu asta din puf… asta ma zgarie. Ghetele de munte… nu-mi pierdusem una anul trecut, nu?”

Replica 2

El (uitandu-se amuzat spre partenera lui):

„Cred ca stii ca marsul asta inseamna ore intregi de mers pe jos! Este ca atunci cand mergi sa faci cumparaturi… numai ca nu intri prin magazine!”

Replica 3

El (uitandu-se fix la pieptul partenerei):

„Ai sa fii nemaipomenita dupa ce nu ai sa iesi o saptamana din bermude si bocanci! OK, tu faci bagajele, iar eu ma ocup de chiloteii tai aia rosii ca focul.. trebuie sa fie odihnit baiatu’, ce zici?”

Replica 4

El (aruncand o privire „youkaidi” pe catalogul vilegiaturistului):

„Tu faci rezervarile, eu fac lista cu ce ne trebuie. Cel mai bine este sa impartim bagajul jumate-jumate. Fiecare 10 kile, mi se pare corect, nu?”