Locuri cu adevarat incitante de pe pamant

Locuri cu adevarat incitante de pe pamant Locuri cu adevarat incitante de pe pamant

Nu, nu este photoshopat! Un loc cu adevărat unic în lume care nu trebuie ratat este Salar de Uyuni sau „sălile de sare”, care este unul dintre punctele culminante ale unei călătorii în Bolivia. Este cea mai mare salină din lume și cu siguranță o destinație de vis. Când plouă, devine cea mai mare oglindă din lume. Apa de pe săruri nu atinge niciodată o adâncime mai mare de 15 centimetri, așa că este posibil să aveți senzația exclusivă de a merge pe suprafața oglinzii. Unde se termină reflexia și începe cerul?

Marea gaură albastră

Marea gaură albastră este o groină subacvatică de pe coasta Belizei. Cercetările afirmă că este cea mai mare de acest gen. De sus arată destul de misterios, cu toate acestea adâncimile sale ascunse atrag scafandri din întreaga lume. Mai mult, Great Blue Hole și-a câștigat faima ca scufundare pe listă. Așadar, fiți siguri că aici se face cea mai de neuitat scufundare vreodată!

Muntele Roraima, America de Sud

Acum puteți crede că sfârșitul Pământului este găsit, dar este doar o altă lume ciudată pe vârful muntelui Roraima, care se află în America de Sud. Acest munte misterios este de obicei văzut învăluit în nori frumoși, de aceea nativii îl numesc însăși Căminul Cerului.

 Lacul Hillier, Australia

Lacul Hillier situat chiar la marginea celei mai mari insule din Arhipelagul Recherché din Australia vă poate aminti de o gumă sau un shake de lapte de căpșuni, deoarece culoarea acestui lac este ROSE. Este probabil că există o vastă pajiște subacvatică de căpșuni, deoarece oamenii de știință nu sunt foarte siguri de ce apa este roz. Poiana cu căpșuni sau nu, probabil că ești curios doar dacă poți înota sau nu în lacul Hiller. Ei bine, iată veștile bune, este doar un lac cu adevărat sărat. Este perfect sigur pentru înot și nu pare să aibă efecte adverse asupra oamenilor sau a faunei sălbatice locale.

Izvoarele termale Pamukkale, Turcia

Pamukkale înseamnă „Castelul Bumbacului” sau „Cetatea Bumbacului” în limba turcă. Este un sit natural cu stalactite albe ca zăpada, izvoare termale și travertine și terase cu minerale carbonatice lăsate de apa curgătoare. Este cunoscut pe scară largă ca a 8-a Minune a Lumii de către turci. Pentru a păstra travertinele albe era interzis să mergi pe ele, dar este posibil să mergi pe unele dintre ele desculț. Acest loc este un loc obligatoriu pentru cei care călătoresc în Turcia, dar ar trebui să vă grăbiți să-l vizitați cât mai curând, deoarece poate dispărea în anii următori.

Plaja ascunsă, Mexic

Este un paradis pe pământ ascuns sub gaura din pământ. Este situat în Insulele Marieta, numită „Plaja Ascunsă” sau „Playa de Amor” (Plaja Iubirii). Acest loc de poveste a fost neatins și ascuns, departe de vedere de restul lumii timp de mulți ani până când unele poze au devenit virale pe Internet. Abia atunci a devenit cea mai populară plajă din Mexic.

 Insula Socotra, Yemen

În ceea ce privește factorul wow, nu ar trebui să ratezi Insula Socotra din Yemen. Este un exemplu luminos de lume extraterestră, se pare că creaturile cosmice ar trebui să trăiască acolo. Nu vă așteptați să găsiți flora sau fauna de masă aici, Insula Socotra găzduiește peste 200 de specii găsite doar pe insulă. Este cu siguranță un paradis exotic, cu o mulțime de comori neatinse de admirat.

Tunelul Iubirii, Ucraina

Orașul Klevnan a obținut brusc faima mondială datorită tunelului uimitor de copaci. Acest tunel s-a format de-a lungul mai multor ani, pe măsură ce trenurile pătrundeau și ieșeau în conturarea copacilor din jur. Acum abandonată, calea este un loc romantic pentru o plimbare după-amiază. Tunelul iubirii îi atrage pe iubitorii din întreaga lume. Se crede că dacă doi oameni sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt și traversează tunelul mână în mână, dorințele lor se vor împlini. Toți cei care vizitează acest loc spun că este unul dintre cele mai frumoase și romantice locuri de pe glob. Trăim pe o planetă spectaculoasă; trebuie doar să deschizi ochii spre el. Deci, unde în lume ai prefera să fii chiar acum?