Kama Sutra:Pozitia Amazoanei,Andromaca,Antilopei sau Balantei

Kama Sutra:Pozitia Amazoanei,Andromaca,Antilopei sau Balantei Kama Sutra:Pozitia Amazoanei,Andromaca,Antilopei sau Balantei

Pozitia Amazoanei

Barbatul sta asezat pe un scaun. Femeia se aseaza ca o amazoana pe una din coapsele partenerului si ghideaza penisul pana la intrarea in vagin. Dupa intrarea penisului in vagin, ea isi va putea contracta muschii vaginali pentru a pastra penetrarea si a se evita iesirile penisului.

Avantaje:

Barbatul poate mangaia cu usurinta sanii si clitorisul partenerei sale, provocandu-i mai usor orgasmul.

  • pozitie recomandata barbatilor care sufera de ejaculare precoce.

Dezavantaje:

Amplitudine limitata a miscarii si penetrare mai putin adanca.

Pozitia Andromaca

Barbatul sta culcat pe spate, partenera sa plasandu-se deasupra lui, in pozitie ghemuita sau in genunchi, cu bustul perfect ridicat. Femeia controleaza perfect profunzimea si ritmul penetrarii si poate lasa frau liber fantasmelor sale de dominatie.

Avantaje:

Femeia pastreaza intregul control, ceea ce ii permite sa se simta mai in siguranta si sa gaseasca, in acelasi timp, miscarile care ii aduc placerea maxima.

Barbatul are mainile libere pentru a-i procura partenerei sale si mai multa placere, mangaindu-i sanii, fesele sau clitorisul.

  • pozitie care ofera o buna stimulare a punctului G.

Dezavantaje:

Unghiul de penetrare este adesea inconfortabil pentru barbat, chiar dureros in cazul in care membrul se indoaie.

Uniunea Antilopei

Femeia stand in genunchi pe sol, isi ridica bustul si se sprijina de marginea patului. Barbatul, tot in genunchi, o penetreaza pe la spate.

Varianta: Femeia poate sa stea fie cu picioarele desfacute, asezate de o parte si de alta a picioarelor partenerului pentru a oferi o deschidere vaginala maxima, fie cu picioarele stranse, pentru ca vaginul sa se stranga si sa frece astfel mai bine membrul.

Avantaje:

  • buna stimulare a peretilor frontali ai vaginului si a punctului G. Barbatul are posibilitatea sa stimuleze clitorisul si sanii partenerei. Femeia isi poate imagina mai usor alti parteneri virtuali.

Dezavantaje:

Atentie sa nu va zgariati genunchii pe covor.

Pozitia Copacului cu fructe

  • varianta a pozitiei Indra care procura senzatii asemanatoare, dar mai putin senzatia de strivire exercitata de trupul barbatului asupra partenerei sale. Femeia pune un picior pe bustul barbatului, iar pe celalalt il intinde intr-o parte.

Avantaje:

Penetrare profunda. O puternica stimulare datorita presiunii exercitate pe abdomen si in vagin.

Femeia poate resimti unele dureri daca penisul se loveste prea tare de capatul vaginului.

Postura Balantei

Barbatul sta asezat pe marginea patului sau pe un scaun. Femeia se intoarce cu spatele la el si i se aseaza pe coapse. Dupa ce penisul a intrat in vagin, femeia se apleaca in fata pentru a fi in echilibru si a se putea balansa de-a lungul penisului. Pentru o pozitie mai stabila, femeia se va sprijini pe genunchii barbatului, iar acesta o va tine de sani.

Avantaje:

Pozitie care permite o penetrare destul de adanca si o buna amplitudine a miscarii verticale.

Barbatul poate mangaia cu usurinta sanii si clitorisul partenerei pentru a-i provoca mai repede orgasmul.

Dezavantaje:

Echilibru greu de stapanit.