Jay-Z si Beyonce ofera unui fan bilete gratuite pe toata durata vieti, daca...

Jay-Z si Beyonce ofera unui fan bilete gratuite pe toata durata vieti, daca... Jay-Z si Beyonce ofera unui fan bilete gratuite pe toata durata vieti, daca...

Cuplul premiat Jay-Z și Beyoncé, cunoscuți și sub numele de The Carters, au plecat în turneu împreună din iunie până în octombrie. Turneul On The Run II a fost într-adevăr un succes major pentru cuplu, după ce a încasat peste 250 de milioane de dolari pentru 48 de spectacole în America de Nord și Europa. Cu peste 2 milioane de bilete vândute, revista Billboard l-a listat ca al treilea turneu cu cele mai mari încasări din 2018.

Pentru a vedea performanța cuplului de putere, va trebui să câștigați cel puțin 300 USD pentru un loc decent aproape de scenă. Cu toate acestea, veți avea nevoie de peste 1.000 USD dacă doriți să obțineți un bilet VIP împreună cu o întâlnire și salut. Prețurile biletelor devin de obicei atât de scumpe, astfel încât fanii lor economisesc pentru a-și permite experiența de a-și întâlni personal idolii. Anul acesta, Beyoncé și Jay-Z au oferit ceva ce niciun artist nu a oferit până acum și cu siguranță vă va schimba viața.

BILETE GRATUITE PENTRU VIAȚĂ DACĂ EȘTI VEGAN

Cine ar fi crezut că ar putea înscrie bilete pe toată durata vieții în schimbul schimbării stilului lor de viață? Poate părea puțin prea extrem, dar fanii lui Beyonce și Jay-Z cred că va merita cu siguranță. Carters au anunțat anterior că s-au asociat cu The Greenprint Project, este o campanie vegană a antrenorului Beyonce, Marco Borges, pentru a răspândi mai multă conștientizare cu privire la beneficiile eliminării cărnii și a produselor lactate din dieta ta.

Recent, au anunțat că vor lansa un concurs în care vor oferi un bilet pe viață pentru un fan norocos din Statele Unite care decide să trăiască un stil de viață vegan. Potrivit site-ului oficial, un bilet pe viață va costa mai mult de 12.000 de dolari. Cuplul și-a deschis anterior obiectivul de a deveni vegani. Au scris chiar o introducere comună la cartea GreenPrint care încurajează oamenii să aibă grijă de propria sănătate, precum și de sănătatea planetei lor.

Din păcate, de-a lungul anilor, s-au confruntat cu unele critici pentru purtarea de haine care nu sunt tocmai prietenoase cu animalele. Acest lucru și-a încurajat deja fanii să încerce stilul de viață pentru a câștiga biletele pe toată durata vieții. The Guardian a raportat recent că peste 250.000 s-au angajat deja în provocare.

Nu este prima dată când Beyoncé a vrut ca fanii ei să devină vegani. Interpreta premiată a invitat peste o sută de milioane de oameni care o urmăresc pe rețelele de socializare, să i se alăture atunci când se pregătea să cânte la Festivalul de muzică Coachella anul trecut. Postările de pe Instagram au arătat cum doamna Carter a spus că nu mai consumă alimente pe bază de animale. Nu era chiar clar dacă cuplul este pe deplin vegan sau încă încearcă să se obișnuiască cu stilul de viață.

Nutriționiștii și dieteticienii îi avertizează pe fanii care cred că a deveni vegan dintr-o dată este o idee bună. Unii dintre ei ar putea crede că această schimbare a stilului de viață merită premiul, dar ceea ce nu înțeleg este că o plantă nu este pentru toată lumea și vă poate pune sănătatea în pericol. Majoritatea oamenilor consideră că veganismul este o modalitate de a ajuta mediul, precum și animalele, prin faptul că nu mănâncă niciun produs pe bază de animale. Cu alte cuvinte, veganismul este un stil de viață și nu tocmai un tip de dietă.

Experții în sănătate mintală îi avertizează și pe fani, deoarece schimbarea stilului lor de viață de dragul biletelor gratuite la concert poate fi ceva extrem. Veganii aleg să-și trăiască viața într-un anumit mod din cauza unei anumite credințe și nu o fac doar pentru că era o cerință să obțină ceva ce își doresc.

Durează peste 22 de zile pentru a schimba complet o dietă, unele vedete aleg să o facă pentru o perioadă limitată de timp, deoarece vor să slăbească atât de repede, dar obiectivul principal nu a fost tocmai să slăbească, ci să consume fără cruzime. mese. Oamenii pentru tratamentul etic al animalelor au susținut decizia lui Beyonce de a deveni vegani pentru a se pregăti pentru Coachella anul trecut, dar nu era clar dacă biletele în schimbul faptului că sunt vegane sunt ceva ce doreau să promoveze și ele.

Unii vegani și-au exprimat gândurile și sentimentele prin intermediul rețelelor de socializare cu privire la încurajarea cuplului, dar nu toți au fost foarte mulțumiți. Unii spun că mersul la concertele lor este considerat o formă de divertisment și lux, întrucât o mulțime de oameni cheltuiesc sute sau chiar mii de dolari doar pentru a-i vedea să cânte live, iar trăirea unui stil de viață complet nou, de dragul său, nu este tocmai corect , chiar dacă cuplul înseamnă bine.