Ghid de supravietuiere al unui zbor foarte lung

Ghid de supravietuiere al unui zbor foarte lung Ghid de supravietuiere al unui zbor foarte lung

Capul pe masa tăvii, capul de pe masa tava. Picioarele încrucișate, picioarele neîncrucișate. Stând întins pe fereastră, stând întins pe străinul aleatoriu care stă în dreapta ta - am experimentat cu toții sentimentul înghesuit „de ce nu mă pot simți confortabil”. Indiferent cât de lungă este zborul tău, găsirea acelei poziții perfecte poate fi super frustrant! Oamenii care călătoresc din Thailanda în Spania petrec aproximativ 22 de ore într-un avion, adică MULTE timp petrecut în aer. Dar uitați să vă simțiți confortabil, copiii care țipau la două rânduri mai jos de voi au devenit acum noua voastră durere de cap. Cu excepția cazului în care ați obținut doctoratul în aviație sau ați urmat cursuri online de facultate despre „pregătirea zborului”, atunci fiecare om este pentru sine. Cu toate acestea, din fericire, există câteva modalități ușoare de a face un zbor lung infinit mai suportabil. "Doamnelor si domnilor,

Aduceți o mască pentru ochi

Masca pentru ochi este un obiect subevaluat, dar foarte esențial de ambalat în geanta de bagaj, mai ales dacă aveți un zbor de o zi. Un alt beneficiu al măștii pentru ochi, îți ascunde ochii de mâncarea de avion care nu este atât de atractivă.

 Împachetați gustări și băuturi sănătoase H2O

Mâncarea pentru avion nu poate fi doar minimă, dar poate lipsi și de valoarea nutritivă. Deci, este important să rămâi bine hrănit și bine hidratat în timpul unui zbor. Ambalarea propriilor fructe, bare de granola, legume, nuci și o sticlă de apă este soluția perfectă!

Încărcați-vă sistemul de divertisment

Avionul este aproape de decolare și te uiți în jos pentru a vedea că iPod-ul tău are o baterie de 2%. Este bine să plângi, înțelegem. Deoarece divertismentul în zbor nu poate fi de încredere, oferind filme datate nu amuzante, încărcarea completă a iPod-ului înainte de a urca în avion este o necesitate! A și asigurați-vă că îl încărcați cu melodii, videoclipuri, filme, podcast-uri sau orice alt tip de divertisment vă va ajuta să vă deplasați în zbor.

Poartă hainele potrivite

Când se îndoiește, păstrează-l liber, confortabil și casual - hainele tale, desigur. Amintiți-vă, tot ce faceți este să stați foarte mult timp, nu timpul sau locul în care să vă „îmbrăcați pentru a impresiona”. Pentru a face față acestor temperaturi incoerente, este inteligent să aduceți straturi.

Nu uitați să vă întindeți

A sta într-un avion înghesuit ore lungi (epuizante) nu este foarte bun pentru sănătatea ta sau pentru corp. Din când în când, în special pe zborurile de peste 5 ore, mișcați-vă degetele și de la picioare - trebuie să păstrați sângele curgând. Și dacă căpitanul a scos semnul centurii de siguranță, faceți ceea ce a spus însoțitoarea de bord pe PA: „Doamnelor și domnilor, acum sunteți liberi să vă deplasați în cabină”.