Genți de piele care nu trebuie sa lipsească din colecția ta

Genți de piele care nu trebuie sa lipsească din colecția ta Genți de piele care nu trebuie sa lipsească din colecția ta

Fiecare sezon nou în moda vine cu noi trenduri din ce în ce mai interesante și cu modele de genți pe toate gusturile. Moda evoluează si tendințele se schimba de la un sezon la altul, însă un lucru rămâne neschimbat, pasiunea femeilor pentru cumpărături, mai ales când e vorba de rochii, pantofi și genți. Chiar dacă acasă ai foarte multe genți, altele chiar nepurtate, mereu îți dorești un model nou văzut undeva la un magazin sau prin online.

Dacă îți dorești să investești în genți pe care sa le poți purta la orice ocazie, optează pentru gentile de piele clasice, în culori neutre cum ar fi: bej, maro, camel, negru. Alege sa ai în garderobă cel puțin un model de geanta pe care sa o poți purta atât la o ieșire cu prietenele la cumpărături cât și la un eveniment utin mai important.

Iată ateva tipuri de genți care nu ar trebui sa lipsească din colecția ta

1.       Geanta din piele de culoare argintie. Alege sa fi îndrăzneață, cumpăra o geanta argintie, cu siguranță o sa i ocazii sa o porți. Anul asta Gentile geometrice sunt în trend, alege o geanta argintie rotundă, pătrată sau chiar cubica, lasă-te inspirata și de modelele propuse de marile branduri pentru acest an.

2.       Geanta mica neagra. Dacă este esențial sa avem în garderoba renumita Little Black Dress, cu siguranță și geanta mica neagra este un must have. O geanta mic neagra, suficient de încăpătoare pentru lucrurile esențiale, cum ar fi telefonul, rujul, cheia mașinii, cardul de credit și ochelarii de soare. O geanta neagra din piele de calitate este o investiție perfecta pentru mai mulți ani, negrul se potrivește oricărei vârste, în plus nu se demodează niciodată.

3.       Geanta oversized. Ai nevoie de o geanta mare? Geanta oversized este cea mai buna opțiune, în ultimii ani rucsacul a redevenit la moda, deci chiar și un rucsac poate fi o alternativă bună dacă nu vrei o geanta oversized. Avantajul acestora e ca iti poți lua cu tine toate lucrurile de care ai nevoie si îți oferă libertatea de a folosi mâinile în voie.

4.       Geanta office. O geanta practica pentru zilele în care mergi la munca. Este eleganta si usor de asortat ținutelor pentru birou. Alege un model din piele rezistenta care sa nu își piardă aspectul în timp. Investește într-un model de calitate pe care îl poti folosi aproape zilnic.

5.       Clutch-ul de seara. Ideal pentru petreceri si evenimente. Ai nevoie de un clutch e o dimensiune potrivita încât sa îți poți pune în el câteva din lucrurile importante cum ar fi telefon, cardul, cheia si un ruj pentru a-ți putea reface buzele când simți nevoia.

6.       Plicul de zi. Elegant sau cu modele clasice, plicul de zi este cu siguranță o piesa de rezistenta care nu trebuie sa lipsească din colecția ta de genți. Suficient de mare pentru lucrurile de care ai nevoie si destul de mic pentru a nu te incomoda.

Alege îndrăzneț și din modelele care au fost propuse anul acesta de către marile branduri. Poți opta și pentru modelele clasice ale acestor case de moda, o geanta mai scumpa este  investiție pe termen lung la care nu ești nevoita sa renunti ezonul următor. Gentile clasice din piele nu se v-or demoda niciodată. Modele geometrice,  tip săculeț sau tip cos sunt doar câteva opțiuni de genți în trend în acest an din care poți alege pentru colecția ta. Sigur v-ei găsi o oportunitate sa le porți pe toate.