Fructe pentru pierderea în greutate

Fructele sunt o mană zeu! De la a fi folosite în mii de rețete diferite până la a fi consumate crude, aceste comestibile sunt o sursă naturală de nutrienți, fibre și vitamine. Sunt aproape o parte cardinală a oricărei diete sănătoase.

Deoarece fructele sunt în general sărace în carbohidrați și bogate în nutrienți, ele pot fi o sursă excelentă de hrană pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate.

Cu toate acestea, cu peste 2.000 de soiuri diferite de fructe, alegerea pe care să le incorporați în dieta dvs. poate fi o întreprindere descurajantă, mai ales dacă urmați un plan de dietă strict care se concentrează pe pierderea în greutate.

Enumerăm primele cateva fructe pe care le puteți încorpora în dieta dvs. pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate.

Fructul cel mai des recomandat pentru pierderea în greutate, grapefruitul este plin de nutriție. O jumătate de porție oferă 65% din doza zilnică recomandată de vitamina C. De asemenea, are un indice glicemic (IG) scăzut, ceea ce înseamnă că eliberează lent zahăr în sânge.

Cercetările demonstrează că consumul de grepfrut are ca rezultat reducerea circumferinței taliei, a tensiunii arteriale și a grăsimii corporale.

Merele sunt fructe cu un conținut scăzut de calorii care vă asigură să vă feriți de alimente inutile. Cercetările demonstrează că consumul de mere crude este mai benefic, deoarece controlează foamea și pofta de mâncare.

În timp ce consumul unui măr este o modalitate excelentă de a vă ajuta să vă ușurați călătoria de scădere în greutate, un măr pe zi ține medicul departe, dar nu și dvs. de la sală! Așadar, asigurați-vă că includeți exercițiile în rutina dvs. împreună cu mâncatul sănătos

Fructele de pădure sunt puteri nutritive de dimensiuni mici! O jumătate de cană de afine îndeplinește 12% din CZR pentru mangan și vitamina C și 18% din CDI pentru vitamina K. O cană de căpșuni, aproape 150 de grame, conține doar aproximativ 50 de calorii, dar oferă 30% din CDI pentru mangan și 150% din RDI pentru vitamina C.

În plus, sunt, de asemenea, destul de sățioase , ceea ce înseamnă că nu veți mai mânca alimente suplimentare după ce mâncați o mână din acestea. Aceste fructe de mană divină sunt legate de reducerea nivelului de colesterol, a nivelului de inflamație și a tensiunii arteriale.

Dens în nutrienți, kiwi sunt o sursă excelentă de vitamina E, vitamina C, fibre și acid folic. De asemenea, sunt renumiți pentru numeroasele lor beneficii pentru sănătate, care includ controlul zahărului din sânge și al colesterolului.

Kiwi-urile sunt, de asemenea, alimente cu IG scăzut, iar un kiwi mic (aproximativ 70 de grame) conține peste 2 grame de fibre. Mâncați pielea și obțineți încă un gram de fibre

Sărace în calorii și bogate în vitamina C, portocalele sunt excelente pentru pierderea în greutate. Aceste citrice sunt cunoscute și pentru proprietățile lor de umplere.

Potrivit unei cercetări, o singură portocală poate fi de patru ori mai umplută decât un croissant și de aproape două ori mai umplută în comparație cu un baton de muesli. Cu toate acestea, acest beneficiu este asociat cu portocalele atunci când sunt consumate crude.