Foraje PUTURI Vaslui

  • Marţi, 17 Noiembrie 2020
  • Afaceri
  • Publicat de

Firma profesionala executa lucrari de foraje puturi apa de cea mai buna calitate in judetul Vaslui, la adancimi de pana la 60 metri adancime.

Avem masina de sapat mecanizat si putem trece si prin piatra chiar si prin stanca.

Va putem oferi un put cu apa, avand o apa cu debit constant.

Firma noastra are o experienta de peste 10 ani si poate fora in ori si ce tip de sol oferind o apa care va poate satisface necesitatile de apa de o calitate net superioara de la panza freatica inferioare.

Apa care nu este posibil sub nici o forma sa fie infectata cu fecale sau alte substante daunatoare sanatatii dumneavoastre in timp.

Ne puteti gasi pe site-ul foram-puturi.ro

Foraje puturi Vaslui

Denisipari puturi Vaslui

Forajul nu este un simplu proces, el este poate cel mai important lucra atunci cand se construieste o casa nou. Daca nu ai apa, trebuie sa strabati distante mari pentru a putea beneficia de o apa si chiar sa cumperi apa imbuteliata. Bani pe care ii dati zilnic.

Asa cu un put de medie adancime de pana in 60 metri va asigurati o apa de cea mai buna calitate, care este buna de baut, puteti sa o folositi la masina de spalat in curte la udare plantelor, gazonului, Sau in cazul in care aveti animale va ofera un debit suficient de apa in cat sa oferiti apa poate si vecinilor.

Nu ezitati sa ne contactati