Familia ta cere mai multa atentie? Iata semnele

Nu există nicio îndoială că ești absolut concentrat pe familia ta și o iubești cu drag, dar asta nu înseamnă că le acorzi automat și implicit atenția adecvată. În timp ce locul de muncă poate părea singurul loc în care trebuie să rezolvi problemele în fiecare zi, din păcate problemele de acasă nu sunt la fel de evidente. În timp ce totul acasă pare să meargă la fel de bine pe cât te aștepți, totuși relațiile tale cu membrii familiei tale s-ar putea să se fi slăbit în timp.

Din păcate, îți vei da seama de acest lucru când va începe să devină evident că relațiile tale au luat o taxă din cauza vieții tale profesionale și, până atunci, de obicei, este foarte dificil să faci amendamente. Prin urmare, este imperativ să vă concentrați asupra semnelor de avertizare pentru a vă asigura că relațiile dvs. de familie rămân intacte, înainte de a fi prea târziu.

Este o practică destul de comună să ignori acel apel telefonic pe care soția sau soțul tău îl face în timp ce te afli în mijlocul unei întâlniri de afaceri foarte importante. Și asta este, desigur, absolut bine.

Cu toate acestea, ceea ce se întâmplă este că nu reușești să-i suni înapoi, ceea ce întărește acest obicei de a respinge apelurile din partea familiei tale și de a nu mai întoarce apelul imediat ce ai timp liber pe mâini. Deși poate părea un obicei complet inofensiv, dar ceea ce nu prevezi este că are de obicei ramificații pe termen lung, mai ales pentru romantismul din relația ta.

Negativele provin din plângerile pe care membrii familiei tale ți-ar fi adresate, că nu ești atent, ceea ce poate provoca resentimente în inima ta, deoarece biroul tău te laudă de obicei pentru toate eforturile tale. Este natura umană că preferăm să rămânem într-un mediu favorabil și pozitiv și, de îndată ce situația de acasă se înclină spre negativ, biroul devine prioritatea numărul unu și orice altceva devine o povară.

Când munca devine copleșitoare, din păcate, primul aspect al vieții noastre care primește toporul este timpul pe care altfel l-am acordat familiei noastre. Motivul pentru care aproape toți facem acest lucru este pentru că știm că membrii familiei ar înțelege de ce reducem timpul în familie.

Cu toate acestea, remediul pentru acest lucru este simplu și poate fi acționat. Ceea ce poți face este să aranjezi anumite activități de familie în fiecare zi pe care trebuie să le faci, cum ar fi să iei cina cu familia în fiecare seară, ca prioritate. Asigurați-vă că efectuați aceste activități și acordați-i aceeași importanță pe cât ați acorda-o unei întâlniri corporative. Făcând acest lucru, ți-ar permite să petreci cel puțin o perioadă fixă ​​de timp cu membrii familiei tale, îmbunătățind comunicarea și relația cu aceștia.

Dacă mama ta te sună să te felicite pentru acea promoție mare pe care ai primit-o pe Facebook după ce ai aflat despre asta prin Facebook, atunci cu siguranță faci ceva greșit.

Gândește-te așa, dacă persoanele apropiate nu ajung să cunoască principalele repere din viața ta, atunci cu siguranță nu ajung să cunoască și despre cele mici. Aceasta înseamnă că există o lipsă gravă de comunicare. Lucrează pentru a-i suna pe cei dragi care locuiesc departe cel puțin o dată pe săptămână și vei vedea o schimbare extraordinară în viața ta cu cantitatea de sprijin necondiționat pe care ți-l oferă.