Dintre cele mai bune orașe în care să trăiești

Dintre cele mai bune orașe în care să trăiești Dintre cele mai bune orașe în care să trăiești

Perth, Australia

Australia are unul dintre cele mai înalte standarde de viață din lume. Este posibil ca acest oraș să nu fie mare și ocupat, dar vă puteți bucura totuși de un stil de viață plăcut și liniștit.

Hamburg, Germania

Hamburg este cunoscut pentru mass-media și industriile sale mari. Numărul de lucruri de făcut în acest oraș este nelimitat, mai ales noaptea. Dacă intenționați să aruncați și să mergeți la petreceri, acest oraș este potrivit pentru dvs.

Ottawa, Canada

Acest oraș este cel mai educat din Canada, cu rate scăzute ale șomajului și cu cel mai mare venit pe gospodărie din țară. Calitatea asistenței medicale este, de asemenea, considerată cea mai bună din toată Canada. Dacă vrei să trăiești într-un oraș curat, acest loc este pentru tine.

Luxemburg

Orașul Luxemburg este un oraș mic, cu cetățeni extrem de bogați. Este posibil ca acest oraș să nu aibă o viață de noapte, dar are unele dintre cele mai bune peisaje. Suburbiile sunt pline de verdeață, iar cetățenii sunt prietenoși. Locuirea într-un loc ca acesta este perfectă pentru introvertiți.

Toronto, Canada

Toronto este un oraș mare, renumit pentru multiculturalismul său. Mâncarea, arta și festivalurile sunt diverse, iar oamenii acceptă pe toată lumea. Sistemul de tranzit vă poate aduce aproape oriunde, chiar și în suburbiile mici din jurul orașului. Vă puteți stabili în oraș sau în suburbii pentru pace și liniște.

Melbourne, Australia

Melbourne, cunoscut și sub numele de oraș de coastă, oferă cea mai bună educație și asistență medicală din lume. Multe activități și evenimente pot fi găsite în fiecare colț, cum ar fi festivaluri și petreceri. Prețurile locuințelor sunt accesibile, chiar și într-o economie în continuă creștere. Dacă doriți să locuiți într-un oraș de coastă cu locuințe ieftine, veniți la Melbourne.

Wellington, Noua Zeelandă

Wellington, cunoscut și ca cea mai tare capitală din lume, este un oraș rece cu temperaturi cuprinse între 19 și 24 de grade Celsius în vară. Ce este minunat la acest oraș este că toată lumea este prietenoasă, cetățenii au grijă de mediu și multe evenimente păstrează orașul plin de culoare și vibrant.

Berna, Elveția

Berna este bine cunoscută pentru educația sa, nivelul ridicat de viață și găzduirea multor companii internaționale. Costul vieții, transportul public și costurile îngrijirii copiilor sunt destul de potrivite pentru portofel în Berna. Așezarea în acest mic oraș poate fi perfectă pentru cei care doresc să trăiască în pace și departe de luminile nocturne ale orașului.

Berlin, Germania

Berlinul are multe lucruri de care să se laude, cum ar fi rata ocupării forței de muncă, locuințe la standarde ridicate, siguranță și o viață de noapte fără sfârșit. Viața de noapte din acest oraș este distractivă cu cetățenii dansând și petrecând oriunde mergeți. Ce este, de asemenea, un plus este că costurile de viață în acest oraș sunt ieftine. Dacă intenționați să locuiți într-un loc în care oamenii nu dorm, mergeți la Berlin.

Amsterdam, Olanda

Amsterdam este un hub care leagă multe națiuni. Diversitatea acestui loc îi ajută pe străini să învețe despre tradițiile altor oameni fără să simtă un șoc cultural. Locuind în Amsterdam, vă puteți aștepta la o mulțime de interacțiune socială cu mulți cetățeni și străini. Deci, dacă intenționați să vă faceți prieteni noi din alte țări, acest loc este o țară a minunilor sociale.

Adelaide, Australia

Adelaide este unul dintre cele mai accesibile locuri de locuit din lume. Acest oraș este considerat locuit datorită designului său robust. Fiecare loc în care doriți să mergeți durează aproximativ 30 de minute pentru a ajunge.

Copenhaga, Danemarca

Într-un studiu recent, Copenhaga a obținut cel mai mare indice de satisfacție în viață și de fericire. Ceea ce iubesc cetățenii din acest oraș sunt arta și designul. Fiecare clădire în care pășiți are designuri și decorațiuni interioare frumoase. Potrivit indicelui global al păcii, Copenhaga s-a clasat pe locul 5 în cel mai recent studiu. Și nu doar asta, Copenhaga este, de asemenea, mândră de designul lor durabil de lungă durată, reducând amprentele de carbon la doar urme.