Dictionar de vise

Dictionar de vise Dictionar de vise

In timp ce multe teorii exista pentru a explica de ce visam, nimeni nu isi intelege pe deplin scopul, cu atat mai putin cum sa interpretam sensul viselor. Visele pot fi misterioase, dar intelegerea sensului viselor noastre poate fi absolut neplacuta. Continutul viselor noastre se poate schimba brusc, prezinta elemente bizare sau ne poate inspaimanta cu imagini terifiante. Faptul ca visele pot fi atat de bogate si convingatoare este ceea ce ii determina pe multi sa creada ca trebuie sa existe un sens pentru visele pe care le avem. Pentru mai multe vise explicate intra pe https://edestin.ro/vise/dictionar-de-vise/ 

Avionul. Cu totii avem nevoie de o vacanta din cand in cand, iar visul la un avion este de obicei un semn ca vreti doar sa scapati de rutina ceva vreme. Acest lucru poate sugera ca pentru dvs. viata sau munca sunt deosebit de stresante sau pur si simplu ca aveti nevoie de o distragere. 

Merele. Un vis despre un mar inseamna de obicei ca sunteti concentrat pe sanatate, prosperitate, bogatie si lucruri legate de bani. Poate insemna, de asemenea, ca incercati (fie constient, fie inconstient) sa va imbunatatiti sanatatea si sa duceti o viata mai buna. 

Albinele. Un vis despre o albina sau mai multe albine poate insemna ca v-ati concentrat mult pe munca in viata ta de zi cu zi. De exemplu, oamenii se refera la oamenii care muncesc din greu ca fiind ,,ocupati ca albinele".  

Biserica. Indiferent daca sunteti credincios sau nu, biserica este ceva care apare in visele dvs. Visand o biserica ar putea fi aproape un simbol al paranoiei, figura din spatele bisericii fiind Dumnezeu si Dumnezeu vazand totul. Daca exista ceva ce ascundeti.. 

Un elefant. Visarea unui elefant poate insemna ca va doriti mai multa putere. Poate insemna, de asemenea, ca va ganditi ca sunteti supraponderal. Un elefant este desigur un animal foarte mare si unul foarte greu. 

Accident de masina. Visarea unui accident de masina poate fi o experienta infricosatoare si inspaimantatoare. Primul lucru de care trebuie sa va dati seama dupa ce ati visat un accident de masina este sa stabiliti tipul de vis. Daca nu sunteti sigur ce tip de vis ati avut, intelegerea diferitelor tipuri de vise poate fi de ajutor. In cele mai multe cazuri, visul unui accident de masina nu este neaparat profetic. In timp ce aceste vise pot simti cosmaruri, de multe ori aceste vise sunt tipuri de vise in care masina este un simbol pentru ganduri, sentimente sau emotii pe care mintea le proceseaza.

Nori. In general, visarea norilor se produce adesea in situatii in care visatorul poate avea nevoie sa aiba o mai mare credinta in trezirea vietii, dar din cauza fricii sau a anxietatii nu este in masura sa conjure aceasta credinta. Norii pot indica, de asemenea, teama sau anxietatile inradacinate, precum si minunile, sperantele si dorintele sinelui nostru intern. Norii simbolizeaza aceste sentimente interioare. Norii aduc, de asemenea, viata care asigura precipitatii, si astfel pot sugera ca exista o crestere noua in anumite zone ale vietii tale.

Inghetata. Inghetata este un aliment rece si dulce, cel mai des facut cu lapte. Experientele personale cu inghetata pot fi foarte diferite - iar sensul acestui vis depinde adesea foarte mult de contextul visului si de starea de spirit generala pe care ati avut-o. In general, acest aliment este adesea considerat a fi un tratament dulce si satisfacator. Unii oameni vad acest tip de tratament ca o recompensa - altii pot vedea chiar si inghetata ca un aliment confortabil sau ceva care ii poate face sa se simta mai bine.

Foc. Cand visam la ceva distructiv, cum ar fi focul, acesta este adesea un simbol al schimbarii si transformarii. Cand ceva este ars intr-un incendiu, acesta nu mai este in forma sa initiala, adesea complet de nerecunoscut. Cand visatii ca ceva este in foc sau chiar dvs. in foc, poate insemna ca traiti un eveniment semnificativ in viata care va va schimba in cele din urma.

Caderea de la inaltime. Caderea este un vis foarte comun pe care majoritatea oamenilor l-au experimentat la un moment dat. Acest vis poate simboliza faptul ca intampinati dificultati in a da drumul sau a pierde controlul asupra anumitor aspecte din viata de zi cu zi. De asemenea, poate indica faptul ca ati intampinat un esec pe care sunteti inca suparat.