Descoperiti-va Astrosex-ul: Berbec

Berbec

Sexualitatea

Pluto, planeta care iti influenteaza viata sexuala, isi exercita efectele in sensul unei sexualitati directe, fara complexe si fara stratageme, care se combina cu spiritul de aventura si cucerire. Pleci la asalt.

Este nevoie mereu de ceva nou ca sa exciti un Berbec, care nu este oricum fanul fidelitatii absolute. El prefera sa se consacre celei mai frumoase fidelitati, aceea a inimii… insa nu si a trupului.

Energia

Foc, flacari, scantei, jar… aceste cuvinte descriu in modul cel mai exact energia sexuala a unui Berbec. Aceasta este pe masura imaginii locului din zodiac pe care il ocupa semnul tau. Primul semn din cele douasprezece. Energie primara, vor spune „gurile rele”, geloase pe vitalitatea clocotinda a Berbecului. Lasa-le sa spuna ce vor, te invidiaza, insa tu nu le vei lasa decat amintiri trumoase partenerilor tai, atat celor de o viata cat si celor de o noapte.

Imaginatia

Imaginatia si Berbecul sunt doi termeni care nu se prea potrivesc. Berbecului ii place sa viseze la tot ceea ce nu poate avea. Pentru el sexul este ca si hrana si se ofileste daca duce lipsa. Deci „da” imaginatiei, cu conditia ca fantasmele sa fie realizabile si daca se poate sa se produca pe loc.

In ceea ce priveste continutul acestora, e simplu: noutate, riscuri si o idee de imaginatie. Acestea sunt regulile care iti guverneaza senzualitatea.

Un Berbec va avea intotdeauna o preferinta clara pentru a face dragoste in locuri insolite, care nu au fost prevazute in acest scop si unde poate risca sa fie descoperit. Numai ca nu o va face in minte, ci pur si simplu in realitate.

Partenerii

Un Berbec ca si tine. Este partenerul ideal pentru imbratisarile frenetice dupa care te dai in vant. In plus, te vei simti pe un teren familiar si in largul tau pentru a-ti putea exprima in voie dorintele cele mai neobisnuite. Iar el va stii sa aprecieze.

Vei fi fascinat de imaginatia Balantei si de simtul pentru frumos al acestui semn, pe care il pune in practica si in jocurile amoroase, la fel de estetice precum panza unui mare maestru al penelului.

Cu Taurul vei fi intr-o pozitie de forta. El adora tot ceea ce-i faci tu.

Cu Leul, trebuie sa te astepti la o adevarata lupta, fiecare avand un singur obiectiv: orbirea celuilalt! Tie iti revine sarcina sa alegi!

Alege un Scorpion atunci cand ai chef sa gusti din placerile mai deocheate si din alte fructe interzise.